A ti családotok fél a sárgacsekkadótól? Csak azt nem értem az esztétikai plasztikai sebészet vajon miért 0 %áfás? Azokat kéne megadóztatni 27% legalább. Nem?
"Sehol nincs sárgacsekk adó,sőt tranzakciós adó sem."
A tervezett formában nincsen, de tranzakciós adó bizony sok nyugati országban van. Én sem értek egyet a megszorításokkal, de azt látni kell, hogy nagyon kevesen dolgoznak az országban, és a dolgozók közül is sokan csak a minimálbér után fizetnek. Nagyon sok embert kell eltartani, nagyon kevésnek.
Hát akkor talán munkahelyet kéne teremteni nem? Hisz minden épül le, emberek! Az én munkahelyemen több 1000 embert küldtek el, de persze a sajtóban nem kapott akkora hangot, mint a Nokia. És be is zárják. Gyakorlatilag egy egész régiónyi munkahely szűnt meg.
És akkor az a maradék szerencsétlen szopjon?
"Hát akkor talán munkahelyet kéne teremteni nem?"
Akkor már csak azt áruld el, hogyan. De úgy ám, hogy közben ne fizessük ezeket az adókat, ellenben mégse menjen az állam csődbe. És utána már más dolgod sincs, mint jelölteni magad. Ha már mindenki más ilyen hülye, hogy nem jött rá a nagy ötletre, munkahelyet kell "teremteni" ...
Igazából ez nem csak erről szól.
Ha valaki azzal az ígérettel kap teljhatalmat, hogy adót fog csökkenteni, és munkahelyeket teremt, akkor igenis találja ki, hogy lehet megcsinálni. Tulajdonképpen nincsenek irreális elvárásaink, csak annyi, hogy amit ígér, tartsa be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!