Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy kitalálták a sárgacs...

Most hogy kitalálták a sárgacsekk-adó után az internetadót, nem lenne ideje végre fellázadni, és eltakarítani ezt a csőcseléket a parlamentből?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
DE, épp ideje lenne már kizavarni őket. Csak vigyázz, mert lehet hogy tüntetőadót is nyakadba varrnak :)
2012. ápr. 21. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

És utána? Ki jön? Ne jöjjön senki? Anarchia? Vagy aki jön ne fizesse ki Mo tartozásait? Mi az alternatíva?

Nem elég egy ellenségkép. Ha le is győzöd a képzelt ellenséget, az utána jövő szituációt is kezelni kell. Nem az a kérdés hogy elkergessük ne kergessük, hanem h mit tud csinálni aki irányit. Nincs a kormánynak mozgástere. Kényszerpályán vagyunk. Mindegy ki van ott. Tök mindegy kit teszel kormányba ugyanazt csinálja amit az előző kormány. Most Orbánék a Bajnai-Gyurcsány elképzeléseket valósítják meg. A mostani ellenzék meg ugyanazt mondja mint a Fidesz ellenzékbe.

2012. ápr. 21. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Lázadni..szerintem nem lenne belőle semmi, de ha valaki akar én nem beszélem le.

Szóval a választók saját választásuk ellen lázadnának..

Ettől függetlenül valamiképp gazdasági szakemberek talán jobbak lennének vezetőknek, mint akárkik akik valamiért...mondjuk ígéretekért, szimpatikussá válnak.

Legközelebb.

Én azt nem értem, hogy ha az ország vezetői csak arra képesek, hogy egyik zsebünkből rakják át a pénzt a másik lyukas zsebünkbe....akkor mondjuk legyen.

De..

Mit tanítanak a köz-gazdasági egyetemeken??..évekig.

Létezik egyáltalán valami amit hozzáértésnek lehet nevezni közgazdasági területen, mert sikert eredményez..vagy eleve nincs is??

Mert az egyik zsebből a másikba filozófiát egy óvodás is el tudja intézni..

A világban nincs tudás, vagy csak az országban.....vagy az országban van, csak a kormányban nincs?

Hogy van ez??

2012. ápr. 21. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Harmadiknak.

Akkor bátran mehetek lázadozni, mert se most, se máskor nem szavaztam rájuk, Orbántól konkrétan ráz a hideg.

Másrészt: van szakértelem a kormányban. Persze, hogy van.

Nem kevés tudás, ravaszság, és gyakorlat kell ahhoz, hogy a befizetett adókat ilyen ügyesen játsszák át a saját (privát) zsebükbe, állami cégeken keresztül, "majdnem teljesen észrevétlenül".

Aztán ráfogják az elmúttnyóccévre, a válságra, az IMF-re, az EU-ra, vagy a nesquik nyuszira, és mindenki boldogan tapsikoljon, hogy de jó, de jó, a világ legmagasabb adói mellett a legmagasabb ÁFA-t fizetjük, mellé még a levegő adót is bevezetik, cserébe nem kapunk semmit, (infrastruktúra, egészségügyi ellátás színvonala, oktatás színvonala stb.), de legalább polgári kormányunk van.

Kérdező:

Addig nem lesz itt semmi, amíg nem jön egy olyan ember/párt/közösség, aki képes összefogni, egységbe rendezni, és maga mögé állítani a társadalom széles rétegét. (Mint anno a Fidesz, pl. a tévészékház ostromnál.)

Ha az MSZP-s bagázs mondja, hogy tüntessünk, akkor is felhördül a jónép, hogy "én? ezekkel? Soha!!", ha a szélsőjobb mondja ezt, akkor is, más meg nincs.

2012. ápr. 21. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Már húsz évvel ezelőtt is ideje lett volna, mégsem mozdult senki.
2012. ápr. 21. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek féltik a munkájukat, nem merik felemelni a szavukat a rendszer ellen, az egész fidesz egy országos besúgóhálózattá nőtte ki magát. Az hogy az interneten szidjuk a kormányt nem elég, igaz ők is kezdenek aggódni, nem véltetlenül kezdik adóztatni az internetet.
2012. ápr. 21. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Levél Orbán Viktornak:

SZEVA VIKI !!!!

Most olvasom, hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lhófaszt! Khurva jól kitaláltátok!

Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi, bhazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja, nem?! Aztán arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fhasza ötlet! Sőt!, ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra, az még nagyobb kasza!

Ezt figyeld: TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 Ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen fillérbhaszó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!

Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod, mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől, és a bánattól, hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ, b@szdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Fhaszom!

Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát, amit mindenkinek kötelezően kellene hordania, és ha a rendőrök (vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik, annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya!

Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást! P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!

2012. ápr. 21. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

Bele ne halj...

Mindenen annyira feltudnak egyes emerek háborodni, hogy az nemigaz..

2012. ápr. 21. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

12:46:

> Nincs a kormánynak mozgástere. Kényszerpályán vagyunk.

Sajnos az emberek is kényszerpályán vannak.

Aki jól akar élni, annak el kell takarodnia ebből a rohadt országból.

2012. ápr. 21. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül tettem fel provokatívan a kérdést, de már tényleg olyan lett a helyzet, hogy egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Lassan már tényleg nem tud megélni az ember, mert csak fizess, fizess, fizess........

Itt tényleg változtatni kell rövid időn belül, különben egy szép napon már nem ide írogatunk, hanem a híd alatt beszéljük meg ezeket egymással...

2012. ápr. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!