Régen a Songokut betiltották, a Tahó Bűnöző Mocsok NemValó Világot miért nem lehet eltakarítani?
A Songokut nem kellett volna betiltani, az olyan tajgetosz-pozitív gyerekek, akik a megnézése után azt hiszik, hogy tudnak repülni, azok előbbutóbb úgyis kinyírták volna magukat valami baromsággal. Pl. következő nap este véletlenül belenéznek a Rambóba és ugyanúgy kinyírják magukat valami "mutatvánnyal".
9 éves voltam, amikor ment a Songoku, tökre bírtam, és a haverokkal az udvaron csillagharcosost játszottunk, de egyszerse jutott eszünkbe kiugrani a tizedikről. Hú de pipák voltunk amikor vártuk volna az összecsapást Robo-Dermesztő, King Cold meg Son Gohanék között, erre a következő rész helyett leadták azt a dedós Krokodil Kommandót és este be mondták, hogy nincs többé Songoku!
Aztán még vagy 10-11 részt eladtak késő este, de akkor meg már aludnunk kellett mer másnap suli volt.
Ma már elég sok csatorna elérhető az emberek számára!
Nem tudsz elkapcsolni?
Esetleg nálatok csak az rtl megy?
Kapcsold a gyerekednek ismeretterjesztőre vagy mese csatornára, és volt probléma, nincs probléma...ha ez technikai okok miatt nem oldható meg, akkor kapcsold ki a tv-t egy órácskára és olvass neki mesét!
nem értem ezen miért kell agyalni! Mintha nem lenne választásotok kedves VV gyűlölők! Ahhhh!
Akkor vegyél mesét dvd-n, a te ízlésednek megfelelőt!
Vagy olvass könyvet!
De gondolom per pillanat semmi nem felel meg neked, mert olyan hangulatodban vagy, ugyhogy a megoldás számodra: dobd ki a Tv-t az ablakon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!