Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Régen a Songokut betiltották,...

Régen a Songokut betiltották, a Tahó Bűnöző Mocsok NemValó Világot miért nem lehet eltakarítani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 00:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Sverdans ,b@szki, ma már minden TV tud olyat, hogy egy adott csatornát teljes egészében kitörlöd. Így még véletlenül sem tudsz oda kapcsolni.

Tedd meg, így nem fog zavarni.

2011. febr. 8. 20:10
 32/36 anonim ***** válasza:

Akik itt irogatják az elkapcsolás technikáját, azoknak van gyerekük? És szembesülnek azzal, hogy a kicsi drága iskolából hazajövet meséli a való világ sztorikat, noha otthon fix, hogy nem láthatja. Viszont az "okos" osztálytársai (ahol a szülők nem kapcsolnak el valamilyen oknál fogva) nézik, és mesélik és nagyzolnak vele,ezért téma a suliban??? És a pici drága gyereked pedig úgy érzi valamiből kimarad. Ez normális??? Ez ugyanígy igaz más romboló műsorra, "mesére" (egyes mai szennyet nem neveznék mesének)

Nem veszitek észre hova viszik ezek a szennyműsorok a világot? Bárcsak egyszerűen el lehetne kapcsolni...

2011. febr. 8. 22:18
 33/36 anonim ***** válasza:

22:19:

És ha holnap a gyereked azzal jön haza, hogy az osztálytársa bögyös macákat nézegetett az Interneten, akkor azért fogsz lobbyzni, hogy tiltsák be az Internetet???

Én 4 gyereket neveltem fel, már nagykorúak. Egyik sem nézi a Való Világot, mert nem érdekli őket... És felnőttek, becsületes ÉP LELKŰ magyar állampolgárok lettek, pedig az ő gyerekkorukban is volt televízió, és jártak iskolába, ahol (milyen érdekes) voltak osztálytársai is.

A "pici drága gyerekem" pedig (mind a 4) sok mindenből kimaradt. Igen sok olyan dolog volt és van, amit nem tudtam, és ma sem tudok megadni nekik. Na és?

Az egyik ilyen dolog például a Való Világ meg a másik tévé társaságnak a hasonló műsora, aminek már a nevére sem emlékszem. De azért nem érzek bűntudatot, hogy én mint szülő nem engedtem nézni nekik, és nem kellett hozzá állami tiltás, hogy ilyen döntést hozzak.

Vállald fel te is nyugodtan a gyermeked előtt is, hogy igen, te nem engeded neki nézni ezeket a műsorokat!

Pedro

2011. febr. 8. 22:36
 34/36 anonim ***** válasza:

Pedro,

én itt az elkapcsolás problematikáját próbáltam megvilágítani.

Én kiállok amellett, hogy a gyerek nem nézheti az ilyesfajta műsorokat, és érti is, hogy miért nem.

De sokan nem, mivel a "szomszéd gyereke is nézheti biztos most ez a menő"

Az ilyen típusú műsorok új "hősöket" teremtenek a fiatalságnak, új követendő példát állítanak fel, ami az erkölcstelenségről, erőszakról szól. Szép lassan beeszi magát az emberi köztudatba, hogy ez normális. Pedig NEM AZ. De mivel mindenhonnan ez folyik, az ember megtanul vele együtt élni, és én ez ellen vagyok. Nem kell megtanulni együtt élni a szennyel. Ki kell takarítani ha kosz van.

Miért olyan elítélendő, ha az ember azt szeretné, hogy újból a kultúra legyen a követendő példa?

Szóval, bárcsak olyan egyszerű lenne elkapcsolni...

2011. febr. 8. 23:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Sajnos egyre nagyobb divat a bunkóság, már a többség azt tartja normálisnak, aki a leg bunkóbban tud beszólni és legidiótábban röhögni, ha kell, ha nem.Aki kulturáltan viselkedik, azt hülyének nézik, "letapossák".Hogy erre alapozva sugároz a média ilyen mocskokat, vagy a médiában látottak hatására terjed a bunkóság, az még kérdés számomra.
2011. febr. 9. 08:24
 36/36 anonim válasza:
basszus nem azért írta ide ki me nem tudja elkapcsolni!! hanem azért mert nincs értelme annak h letiltják a gyerekek kedvenc müsoráááát!!! DE AZT A SZART MEG NEM AHOL MINDIG HÜLYE ÖKRÖKRÖL VAN SZÓ!!! és aki a nyaló világot nézi az is ugyan olyan értelmi szintüek mint akik benn vannak!!
2013. szept. 1. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!