Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek mit szóltok? Jön...

Progression kérdése:

Fideszesek mit szóltok? Jön az internet és sms adó!

Figyelt kérdés

Viktor szerintem nem ezt ígérte!

[link]

2012. ápr. 20. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a helyzet az, hogy ez az adó teljesen jogtalan, hiszen forgalmi adó már van rajta: 27% ÁFA. Áru FORGALMI adó. Nem az a baj, hogy az emberek nem akarják fizetni, hanem az, hogy nincs jogi alap a dupla fizetésre.
2012. ápr. 20. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
De jó, hogy elmagyarázzátok, hogy a szocik miatt kell adókat bevezetni...új stadionokat 100 milliárdokért is a szocik miatt kell építeni?
2012. ápr. 20. 23:02
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert ők nem építettek stadiont:)))
2012. ápr. 21. 11:27
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az orbánista matolcsizmus eredménye.Ha a br. kb. 400.00 Ft feletti jövedelmekre visszahoznák a második lépcsőt a SzJA-ban, nem lenne rá szükség.

De mit szólnának a zöldbárók, az iparbárók, a politikusok, stb?? És mit szólna maga a Vezér??

2012. ápr. 24. 22:33
 25/25 anonim válasza:
Nem ÉN vlasztottasm Orbánt,csak az az egy gond,hogy aki nem őt akarta az is fizethete.Hát őszintén ***** Orbán.
2012. máj. 25. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!