Progression kérdése:
Fideszesek mit szóltok? Jön az internet és sms adó!
2012. ápr. 20. 14:50
21/25 anonim válasza:
Szerintem a helyzet az, hogy ez az adó teljesen jogtalan, hiszen forgalmi adó már van rajta: 27% ÁFA. Áru FORGALMI adó. Nem az a baj, hogy az emberek nem akarják fizetni, hanem az, hogy nincs jogi alap a dupla fizetésre.
22/25 anonim válasza:
De jó, hogy elmagyarázzátok, hogy a szocik miatt kell adókat bevezetni...új stadionokat 100 milliárdokért is a szocik miatt kell építeni?
23/25 anonim válasza:
Igen, mert ők nem építettek stadiont:)))
24/25 anonim válasza:
Szerintem ez az orbánista matolcsizmus eredménye.Ha a br. kb. 400.00 Ft feletti jövedelmekre visszahoznák a második lépcsőt a SzJA-ban, nem lenne rá szükség.
De mit szólnának a zöldbárók, az iparbárók, a politikusok, stb?? És mit szólna maga a Vezér??
25/25 anonim válasza:
Nem ÉN vlasztottasm Orbánt,csak az az egy gond,hogy aki nem őt akarta az is fizethete.Hát őszintén ***** Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!