Miért kell ennyire támadni a másikat, ha nem azonosak a politikai nézetei?
Amit az előttem szólók leírtak, tulajdonképpen az itteni közönség értelmi és szellemi igényszintje. Nagy szórás van, sajnos az átlag felettiekből kevés van.
Az embereket módszeresen és ezer eszközzel szoktatják le a gondolkodásról, ez a tevékenység ezért sokak számára fárasztó lesz, továbbá, aki nem tud mit válaszolni (esetleg meg se érti), nem marad más eszköze, mint az alpári stílus.
Nagyon erős moderációval ki lehetne ezt szűrni, de az viszonylag nagy munka, kevesen maradnának, így csökkenne a reklám, ezzel a bevétel, és a fórum szép lassan kimúlna. Ez is a kapitalizmus működésének egy aspektusa.
Figyeld kérdező, megmutatom élesben. Csak a százalékomat nézd.
Fideszes vagyok! Na gyertek, tolerancia-bajnokok, pontozzatok le!
Én pl. tettem fel egy olyan kérdést, hogy ki kiváncsi a DK véleményére, ha nem is parlamenti párt. Erre az első válasz máris az volt, hogy mit jár a szám, a kedvenc pártom a Fidesz is mennyi disznóságot csinált. Ki mondta, hogy fideszes vagyok? És mi köze Gyurcsánynak a Fidesz disznóságaihoz? Meg azt is megkaptam, ha ilyen sötét vagyok, nekem nem kéne választójog. Ez nem éppen ellenvélemény, hanem igenis t-aplóság.
Ebben az országban mindenki érzelmi alapon politizál, észérvek nincsenek mellette. És ez szóban is igaz. Pl. 2 kolléganőm Fidesz-kontra MSZP minden nap vérre menő küzdelmet folytatnak. És ha a fideszes megkérdezi, hogy mégis miért MSZP, akkor az a válasz, hogy Orbán Viktor mennyi disznóságot csinált. Rendben, ezt hagyjuk, de miért MSZP? És nem tud rá igazából válaszolni, csak azt hajtogatja, hogy a másik párt ilyen meg olyan. Ettől még az MSZP sem lesz alkalmas az ország vezetésére. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!