Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikkal kapna egy utolsó...

A Jobbikkal kapna egy utolsó esélyt Magyarország?

Figyelt kérdés

Erősödik a Jobbik:

[link]

2012. ápr. 18. 17:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
54%

"Azért valaki leírhatná, hogy a Jobbik mivel tenné rendbe az országot... "

Azzal hogy kihajtaná ezt a sok görényszar multit. Ezzel az egy lépésével több hasznot hajtana mint az elmúlt húsz év kormányai együttvéve.

2012. ápr. 19. 20:32
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

Igen, és honnan jön be az a több, mint 50 milliárd pluszbevételt, és azt a jó 800.000 dolgozó bérét?

Hirtelen államosítasz minden boltot? Tudod mi lenne itt akkor? Kihúzna az összes létező külföldi vállalat (jogosan) félve, hogy őket is kirabolják. Mert erőszakkal elvenni más tulajdonát (még akkor is, ha az egy cég) bizony rablás. Utoljára ezt az oroszok csinálták. Mondjuk azt diktatúrának hívták...

Na, de fussunk tovább! Tehát, eltűnt az összes külföldi érdekeltségű cég. Az országban a munkanélküliség cirka 60%. Vagy fölötte. Honnan szerzel nekik munkát? Külföldi megrendelést magyar cég nem fog kapni, azt biztosra veheted. Tehát miből tartod fenn az alig lévő gazdaságot? Miből hozod helyre a totálisan értéktelen pénzünket? Miből szerzel külföldi árut? Mert lehet nagymagyarkodni, de urán akkor sem terem a fákon :) Se az olaj, a gyógyszer, a földgáz, se a fémércek... Ezeket miből termeli elő a Jobbik? :)

Ezek még érdekelnének. Ha ezekre bárki rendes választ tud adni, komolyan, magam is a Jobbikra fogok szavazni :D (Mert akkor ők az istenek, az biztos.)

2012. ápr. 19. 20:49
 23/33 anonim ***** válasza:
8%

ma 20:32

És az utánuk maradt munkanélküliekkel mi a fa.szopó kur.va istent kezdesz? Az majd bért kap a Nemzeti Szitttttttttttttttttttttttttttttttyyyya Alaptól, igaz?

2012. ápr. 19. 21:44
 24/33 anonim ***** válasza:
4%

ma 20:49

Hagyjad már! Ilyeneket a retardált agyával úgy sem fog felfogni. Csak szitttyázás legyen, akkor minden jobb lesz.

2012. ápr. 19. 21:47
 25/33 anonim ***** válasza:
76%

Milyen 800000 munkahely a multiknál te hol élsz??

Sokkal több embert tesznek tönkre,mint amennyinek munkát adnak

A nyersanyagokra visszatérve,az Alföld alatt annyi kőolaj és földgáz van,ami 50!! évre bírná az ország szükségleteit kielégíteni,ezt most amcsi és kanadai cégek termelik ki maguknak,mivel privatizálták,mi nem nagyon kapunk belőle

Pécs mellett urán is van bőven,de ugye 89 után a bányát bezárták,sok másikkal együtt

Fémérc is van az országban,európai viszonylatban is jelentős bauxit készletünk van,ez sem szorulna importra,de ezt is külföldi cégek termelik ki

Élelmiszerrel is könnyedén eltudnánk látni magunkat,ha nem tették volna tönkre a mezőgazdaságot,és nem a külföldi sz.art kéne behoznunk

A cukorgyárainkat is bezáratták

Lényegében olyanok vagyunk,mint egy gyarmat

A gazdaságot tönkretették,a természeti kincseinket külföldre viszik,és ide hozzák be külföldről a silány minőségű sz.art

A magyar vezetés pedig jóbarát ebben

Ez mind az eunak,és a multiknak köszönhető

Azért az építkezéseket betámogatják,hogy a buta embereknek úgy tűnjön,az ország számára hasznos az eu tagság

A gazdaságot csak úgy lehetne fellendíteni,ha minél hamarabb felszámolnánk ezt a helyzetet

De ez ezzel a se.ggnyaló gerinctelen politikai elittel lehetetlen

2012. ápr. 19. 23:42
 26/33 anonim ***** válasza:
93%

„Sir Butcher válasza:

Azért valaki leírhatná, hogy a Jobbik mivel tenné rendbe az országot...

Mert a multik kirúgása és a cigányok táborokba zárása fikarcnyit sem javítana, sőt... Kiváncsi vagyok, hogy a jobbikos szavazók mit szólnának”

Azt szólom hozzá, hogy kíváncsi vagyok kitől hallottad ezt! Mert hogy nem a Jobbiktól, az biztos.

2012. ápr. 20. 00:38
 27/33 Valaki0702 ***** válasza:
29%

1. Az lesz, hogy vissza vásárolják az olyanokat mint a Sió, Vénusz, Boci, Győri Édes ezzel már is mi lenne? Hát az, hogy a Győri Édes és a Rába vissza hozatala a Győr-Moson-Sopron megyei munkanélküliséget eltörölné a Balaton pedig Vas és Veszprém megyéét a Boci csak dobna Miskolcon, a Mercedest pótolni lehet mit tudom én egy "Alföldi" nevű autóval és akkor csak párat mondtam.

2. A cigány probléma létezik sajnos és mivel a másik erősnek mondható párt nem tesz semmit ezért kell a Jobbik ehhez is.

2012. ápr. 20. 12:20
 28/33 anonim ***** válasza:
A Sió és a Vénusz is? Nem is tudtam. Szégyen!
2012. ápr. 21. 18:40
 29/33 anonim ***** válasza:
70%

"1. Az lesz, hogy vissza vásárolják az olyanokat mint a Sió, Vénusz, Boci, Győri Édes ezzel már is mi lenne?"

Oké vegyük ,de mennyiért?

Jól mennek ezek , ezért a tulaj nem mondana le szívesen róla(reális áron legalábbis).

"Hát az, hogy a Győri Édes és a Rába vissza hozatala a Győr-Moson-Sopron megyei munkanélküliséget"

Hm az osztrák határ mellett?

Mit kéne azon megoldani ,megyeget az a régió az a keksz ,meg a Rába nélkül is.

"eltörölné a Balaton pedig Vas és Veszprém megyéét"

Azért egy-két csokigyár nem teremt százezres nagyságban munkahelyeket.

"a Mercedest pótolni lehet mit tudom én egy "Alföldi" nevű autóval és akkor csak párat mondtam."

Magyar autógyártás?

Te hülye vagy ,de komolyan!

Miből rakjuk össze fiam?

Hortobágyi fűcsomóból?

Már nem vagyunk a "vas és acél országa"!

És milyen technológiával akarsz te kocsit tervezni hogyan lesz olcsóbb és/vagy jobb minőségű mint a többi?

Honnan szerzel formatervezőket ,itt nem elég mint az Ikarusznál hogy téglatest alakja legyen?

Honnan szerzed azt a hatalams tőkét ami egy gyár alapításához kell?

Meg hát kérem állami autógyár nem létezik(még) ....Mindig egy zseniális fazon alapított egy gyárat mai az évek során vagy fennmaradt vagy nem.

Ezért nem szabad egy 12 évest a politika topicba engedni.

2. "A cigány probléma létezik sajnos és mivel a másik erősnek mondható párt nem tesz semmit ezért kell a Jobbik ehhez is."

Az hogy beszél róla az édes kevés .

A Jobbiknak ,nincs megoldása a cigányproblémára.

Pár lózung,anakronisztikus nosztalgiaszülemény, és tömény hülyeség amit a programjába leír.

A Jobbik az utolsó szöget verné az ország koporsójába.

2012. ápr. 21. 19:40
 30/33 anonim ***** válasza:

„Azért egy-két csokigyár nem teremt százezres nagyságban munkahelyeket.”

Mert mi teremt százezres nagyságrendben munkahelyeket?

„Magyar autógyártás?

Te hülye vagy ,de komolyan!”

Szerintem szólj a GM-nek, a Suzukinak, az Audinak, és a Mercedes-Benznek is, mert valamit nagyon elnéztek ezek szerint.

„Ezért nem szabad egy 12 évest a politika topicba engedni.”

Még jó hogy téged szabad.

„A Jobbiknak ,nincs megoldása a cigányproblémára.”

Viszont az eddigi pártok fantasztikusan megoldották a problémát.

2012. ápr. 21. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!