"nem közvélemény-kutatást, hanem választást akarunk nyerni"
Meglátjuk 2014-ben.
2012. ápr. 18. 18:06
2/33 anonim válasza:
Szerintem inkább aláírná a halálos ítéletét.
Kellemesen nevetséges az egész. Ők beszélnek arról, hogy mások "nem nyitják ki a szemüket", miközben az aktuálpolitikában egy ici picit is tájékozott valaki azonnal levágja, hogy mekkora hülyeség amit ezek akarnak.
2012. ápr. 18. 18:08
3/33 anonim válasza:
Igen. Arra, hogy végképp kimúljék.
Eddig általában arra szavaztak, hogy hátha aki még nem volt, jobb lesz. Mindig rosszabb volt. Most sokkal. A Jobbiknak az erődemonstráláson kívül semmi végrehajtható programja nincs. Ami van, további elszigetelődéshez és lenézéshez vezet. Aki akarja, csak bátran. Csak később semmi siránkozás.
2012. ápr. 18. 18:10
4/33 anonim válasza:
Milyen esélyre gondolsz konkrétan kérdező? Véleményem szerint csak egy utolsó koporsószeget kapna Magyarország a Jobbikkal, nem esélyt. Európában sosem volt jó eredménye radikális pártoknak. Gyakorlatilag az lenne, mint most a Fidesz alatt, csak sokkal radikálisabban, akaratosabban, erőszakosabban. Én személy szerint nem érzem magam "keletinek", nyugati vagyok, egy nyugati magyar és nem érezném magam jól egy olyan országban, amelynek vezetői felhatalmazva érzik magukat arra, hogy megszabják, hogy ki a magyar és ki nem. Az ilyen vehemens, már-már "őrülten" indulatos kirohanásaik alapján kinézem belőlük, hogy egy rendőrállam lenne, csak éppen nem egy "jövőbe" tekintő fajta, hanem egy olyan, amelyik középkort idéző ideált lát maga előtt: megölni, betiltani, elkülöníteni, stb. Nekem ez nem kell.
2012. ápr. 18. 18:12
5/33 anonim válasza:
Szerintem igen. Szavazzunk rájuk legközelebb és meglátjuk.
Én rájuk szavaztam, Ti akartátok a jelenlegi diktatúrát.
2012. ápr. 18. 18:18
6/33 anonim válasza:
Hát akinek nem tetszik a Jobbik szavazzon az Mszp-re vagy a Fideszre ők már bizonyítottak.
2012. ápr. 18. 18:31
7/33 anonim válasza:
A jobbiknak valóban vannak szép tervei , programjai amivel egyet is értek , de van rengeteg más amivel nem értek egyet.A gazdaságot nem tudná rendbe tenni.Az egy dolog hogy valamilyen eszközökkel rendezné a cigány gondokat de az életszínvonalat nem tudná megnövelni.
2012. ápr. 18. 18:37
8/33 $ € válasza:
Ha a Fideszre ennyire tud vinnyogni Nyugat-Európa, szerinted a Jobbik hatalomra kerülésénél mi lenne?
2012. ápr. 18. 18:40
9/33 anonim válasza:
"A Jobbikkal kapna egy utolsó esélyt Magyarország?"
Utolsónak utolsó lenne, de hogy esély? Abban nem lennék biztos.
2012. ápr. 18. 19:14
10/33 anonim válasza:
„Eddig általában arra szavaztak, hogy hátha aki még nem volt, jobb lesz. Mindig rosszabb volt. Most sokkal.”
A FiDeSz már volt egyszer. Az MSzP kétszer volt egymás után, nem tudom hogy harmadjára mit tudtak volna felmutatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!