Ha most lenne népszavazás hogy kilépnénk-e az unióból hogy szavaznál?
Bent maradás.
Ugyan az EU-t sok mindenért jogosan lehet szidni, de Magyarország adott súlyát és gazdasági lehetőségeit ismerve az unióhoz tartozásunknak nincs reális alternatívája. Vagyis hát persze van, de a kilépésünk albán-macedón életszínvonalat eredményezne néhány év alatt, azt meg szerintem normális ember nem akarhatja.
Majd ha feltör a makói gázkincs és gáznagyhatalom leszünk, akkor norvég módra büszkén rávághatjuk az ajtót Brüsszelre, de addig sajna maradnunk kell a realitások világában :)
én maradnék, és így eddig 6-9 az állás a maradók javára.
szerintem csak az szavaz a kilépésre, aki nem is tudja felmérni, mi történne, ha kilépnénk az Unióból. Honnan kapnánk ezután támogatást? Plusz elvesztenénk a lehetőséget, hogy Brüsszel megejnyebejnyézze Orbánt és a FIDESZt, ha nagyon elszalad a ló.
és tényleg érdekes: miért mi vagyunk az egyetlenek, akik (látszólag) vesztettek a tagságon?
azért, mert az ember barmok módjára ismételgetik, amit a szájukba adnak, hogy minket gyarmatosítanak, igába kényszerítenek, kizsákmányolnak... te jó ég, ébredjünk már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!