Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten meglehet élni...

Budapesten meglehet élni nettó 100ezer ft-ból?

Figyelt kérdés
Albérletet bérelnem kellene.
2012. ápr. 15. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyedül nem nagyon lehet, csak úgy, hogy azt nehezen lehet életnek nevezni. De sajnos ez a magyar átlag, javaslom, hogy inkább menj ki külföldre.
2012. ápr. 15. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 20 + rezsi negyedéért (ált 30-35-re jön ki) bérel Kispesten metró közeli, jóállapotú panellakásban egy 8 nm-es szobát, ergo van szoba 35-ért :)
2012. ápr. 15. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Az attól függsz, melyik részen laksz, iszol/cigizel-e, és gyakran jársz-e szórakozni (itt most partykra meg egyéb sz*rokra gondolok).
2012. ápr. 15. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem szűkösen. albérlet kb 40-50e, attól függ, hol, rezsi max 30e, marad kb 20-30e. abból pedig kaját veszel. ruhákról, kozmetikumokról, szórakozásról ne is beszéljünk..
2012. ápr. 15. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
1-2 hónapig biztos, de hosszú távon? Albérlet+rezsi+kaja, az rendben van, hogy talán kijön, de akkor csak zsíros kenyeret eszel. És a ruházkodás? És ha beteg vagy? És ha anyukádnak szülinapja van? És a karácsony? Szóval bármi extra kiadás lehet, azt már nehezen fogod kifizetni belőle.
2012. ápr. 15. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Arra én is kíváncsi vagyok, hol lehet Budapesten 55 négyzetméteres lakást 45ért bérelni. Valahol "vidéken" (RákosXY, PestszentXY) elképzelhető, de a belső területeken aligha. Én a hatodik kerületben fizetek 45-öt rezsivel együtt egy szobáért.
2012. ápr. 21. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!