Havi netto 90e-ből meg lehet élni Budapesten, albérletben?
esélytelen!!:(
a lakás és a szoba is sokszor pofátlanul drága!rezsi,egyéb..pl bérlet,internet,telefon,kaja(az is sok pénz) netán cigaretta,néha új ruha..nemnagyon lehet kijönni belőle egyedül!
Én nettó százat keresek, hárman bérlünk egy lakást (igaz, nagyon jó környéken), de nekem fizeti a cég a bérletet, plusz kapok 13000 Ft kajajegyet.
Nekem így jönnek ki a költségeim (hárman bérlünk, tehát ez a teljes /3)
Lakbér: 33.000 Ft
Rezsi: nyáron kb 12.000 Ft, télen a legtöbb 36.000 Ft volt
(ebben van net + tv is)
Kaja: a kajajegyből megvan az ebédem egy hónapra, ezen felül még legalább 10.000 Ft, tehát összesen kb. 25.000 Ft
Bérlet: 10.000 Ft
Tehát téli hónapban 104.000 Ft. És ebben nincs benne a telefonszámla, esetleges gyógyszerek, szórakozás, semmi ruha.
hm.
ha úgy tudsz kivenni szobát, hogy rezsivel együtt 30, és a cég fizeti a bérletet, ami ugye 10 rugó, akkor egészen korrektül meg tudsz élni.
ha 40 az albi rezsihányaddal, plusz magadnak kell venni bérletet, akkor nagyon hamar felkopik az állad....
a normális megélhetés sajnos 100 rugó felett kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!