Áder János vajon meddig lesz majd hivatalban?
Nem jó ómen a Pártban vezető tisztséget betöltő EP képviselőt hazahívni erre a posztra. Egy ilyen (K)ÁDER már belebukott.
János nem egy Orbán, Schmitt, Kövér, Deutsch, Szájer vagy Szíjjártó, mégsem egy államfői alkat.
Egy elnöknek elvben ritkán kell megszólalnia, beszédet mondania, de Ő nem a retorika mestere, igaz nem is anyázik a Parlamentben, a hivatalát jelképező helyről.
Szerintem Áder külföldön fog beégni és nem itt(először).
Hogy miért?
Egy másik államfővel sem tudja megértetni magát tolmács nélkül, mivel a magyaron kívül nem beszél (elfogadhatóan) egy nyelvet sem.
Az angolját már tapasztalhattuk , németül meg még senki nem hallotta beszélni (szerintem jó ha, a derdidasról tudja hogy eszik vagy isszák).
Civil életben elért sikerrel sem rendelkezik,pedig minden köztársasági elnökünk még a Snitt is bizonyított civilben valamint.
Szerintem Áder már EP képviselői rang is sok volt nem hogy ez.
Ez ékes bizonyítéka annak hogy valaki bármeddig eljuthat ha elég selymes és puha a nyelve ,és semmilyen más előnyös tulajdonsággal nem rendelkezik .
(Amúgy csak nekem van olyan érzésem hogy 2014 januárjában váratlanul le fog mondani,ha meg is válasszák?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!