Egyet értesz avval hogy a kormány a szociális kiadásokat
Erzsébet utalványba akarja kifizetni?
Figyelt kérdés
Csak kérdésem mi értelme van?? én 2hete amikor mentem kerti partira akkor Erzsébet jegyből vettem meg a piát és cigit. Illetve mondjuk aki cipőt vagy bérletet szeretne venni a gyerekének a családi pótlékból azt hogy oldja meg? Miért nem csinálja inkább azt a kormány hogy szociális segélyhez vagy a családi pótlékhoz szimplán hozzá dob 5ezer Erzsébet jegyet. Szerintem az lenne a legkorrektebb.
A Böskepapírral nem tudom se a tandíjamat befizetni, se a bérletemet megvenni.
Az volna a korrekt, ha mindenütt elfogadnák, és nem lehetne alkoholt és cigit venni rajta.
2012. ápr. 13. 20:01
12/16 anonim válasza:
"A Tesco azért lehet elfogadóhely, mert bezsarolt, hogyha nem lehet, kirakja a magyar árut."
Ez mondjuk egy ország kormányával szemben elég gyengécske zsarolás. Én erre azt mondtam volna rendben, mától a teszkónak 80% az Áfa. És már kezdhettek is volna csomizni.
2012. ápr. 13. 21:26
13/16 anonim válasza:
A cigány megoldja,eladja féláron.
2012. ápr. 15. 19:31
14/16 anonim válasza:
Szerintem az Erzsébet-utalvány is csak egy a kormány sok trükkje közül, amivel szipolyozza a népet. Én egyáltalán nem csodálkoznék ezen. Hiszen ugyanazok uralkodnak ma is, mint a szocializmusban. Ugyanazok osztják a pénzt és az észt. Szerintem pl. dögöljön meg minden olyan akadémikus, aki hazaáruló, kétkulacsos kémkedéssel, az egykori szovjet hírszerzés, a KGB hamis diplomáival tündököl az MTA szavazati jogú és vezetőségi tagjai között. Ha valaki nem tudja, hogy kik azok, akik a Kádár-rendszerben állambiztonsági tisztek, verőlegények, valamint azok ügynökei voltak, akkor nézzen utána az állambiztonsági történeti levéltárban. Régen ábésként meg besúgóként, most pedig észosztóként több a havi jövedelmük, mint pl. a köztársasági elnöké. Ezért nem kell azon csodálkozni, hogy a történelemhamisítás zuhatagja dübörög az iskolákban is.
2017. márc. 15. 11:58
15/16 anonim válasza:
Hát persze! De csak akkor ha Soros is kap belőle! A többi külföldi címre érkező utalványnak is nagy haszna van. Tulajdonképpen csak azt sajnálom, hogy nem csomagban érkezik, amihez mellékelik Orbán jobb kezét, amit meg lehet csókolni! Seggét is, amit nyalni kell plusz jutalomfalatkáért. Persze így választások idején mellékelhetnék hozzá rögtön a szavazócédulát is eleve kitöltve a Fidesz javára, és csak vissza kéne küldeni akkor, amikor az utalványt átveszem. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet!
2018. márc. 23. 17:39
16/16 anonim válasza:
Meg annak az okosnak, aki nagy bőszen támadja az MSZP-t azért, mert "elvette" a 13. havi nyugdíjat, szeretném, ha elgondolkozna azon, hogy visszaadta-e a Fidesz, és gondolkozzon el azon, hogy a nyugdíjminimumot hány forinttal emelte 2010 óta. (Elárulom, szép kerek számmal: 0, azaz nulla forinttal. Most is 28500 forint!
Továbbá felhívom a figyelmét, hogy az Orbán kormány gyakorlatilag elvette az özvegyi nyugdíjat.
Hogy magáról a nyugdíjfedezetről ne is beszéljek.
De akinek totális agymosást végeztek, annak nem jelent ez semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!