Nem dávid kérdése:
Egyet értesz avval hogy a kormány a szociális kiadásokat Erzsébet utalványba akarja kifizetni?
Figyelt kérdés
Csak kérdésem mi értelme van?? én 2hete amikor mentem kerti partira akkor Erzsébet jegyből vettem meg a piát és cigit. Illetve mondjuk aki cipőt vagy bérletet szeretne venni a gyerekének a családi pótlékból azt hogy oldja meg? Miért nem csinálja inkább azt a kormány hogy szociális segélyhez vagy a családi pótlékhoz szimplán hozzá dob 5ezer Erzsébet jegyet. Szerintem az lenne a legkorrektebb.2012. ápr. 13. 17:34
1/16 anonim válasza:
Ez az egész arról szol, hogy ez valakinek marha nagy üzlet. A többi meg le van ejtve. Aki iszik cigizik az erzsébet utalványra is meg tudja venni (ezt én is tapasztaltam). Legalább a gyereknek az oviban a kaját lehetne belőle kifizetni (10000ft).
2/16 anonim válasza:
Igen. Tudtommal az erzsébet utalvány csak bizonyos helyeken váltható be. Nem például a bútorboltban. Azokon a helyeken meg ahol beváltható biztos lehetsz benne, hogy fideszes a tulaj. Nem véletlenül lett ez kitalálva, így egyes körök üzleti forgalma megnő míg másoké akiknél eddig készpénzzel vásároltál, de most az utalványoddal nem mehetsz oda, csökken. Így szépen leadózod a kis segélyed a Fidesznek.
3/16 anonim válasza:
Nem, de azzal egyetértek, hogy visszatérjen az az oktatási rendszer, amelyben még 0,2 jegy levonás járt helyesírási hibánként, és az analfabéták mehettek árkot ásni ahelyett, hogy büfédiplomás munkanélkülivé képzik magukat.
4/16 anonim válasza:
Már a Tescoban is elfogadják. Ennyit a magyar bolthálózatok támogatásáról. De cigit, piát ott is lehet venni, ez igaz. Tényleg az a lényeg, hogy valakinek sok pénze lett Bözsiből.
5/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem lehet belőle ruhát, cipőt, tisztálkodószereket venni, közüzemi számlákat fizetni. Majd elveszik a gyerekeket azzal, hogy rongyokban járnak, vagy bűzlenek és csöpög a zsír a hajukból, mert nincs otthon szappan és sampon. A felét adhatnák így.
6/16 anonim válasza:
Hát a teszkó is fideszes kézbe került:D megáll a paraszt esze
7/16 anonim válasza:
Senki sem írta azt, hogy a teszkó került fideszes kézbe, de azt sem zárom ki, hogy a teszkó dolgozók is kapnak majd némi teszkó utalványt ha a Fideszre szavaznak. És ha még nem is volt ilyenre példa azért ne zárd ki ennek lehetőségét!
8/16 anonim válasza:
Nem. Az Unió sem fogja hagyni, mert ez durva beavatkozás a piaci folyamatokba. Abba bele sem megyek, hogy ez valahol a jegybank megkerülése, mert a kormány saját pénz nyomtat kvázi.
9/16 anonim válasza:
Pénzkímélő megoldás, és az érték oda megy ahova a hatalom akarja.
10/16 anonim válasza:
A Tesco azért lehet elfogadóhely, mert bezsarolt, hogyha nem lehet, kirakja a magyar árut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!