Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalok körében csak...

A fiatalok körében csak jobbikosnak lenni a "menő"?

Figyelt kérdés

A fiatalok közül kb. mindenki a Jobbik nézeteivel ért egyet, egyértelműen ez a "legmenőbb" párt.

Az MSZP vérciki, na de mi a helyzet az LMP-vel és a Fidesszel?

2012. ápr. 11. 23:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Szerintem a pesti egyetemisták körében több a fideszes, mint LMPs, csak nem hirdetik."

Nem hiszem, azért az új felsőoktatási törvény elég sokaknál kiverte a biztosítékot.

2012. ápr. 12. 23:36
 22/24 Valaki0702 ***** válasza:
Sopronban mint az ország legnyugatibb városában szinte mindegy, hogy kivan fent mert a JOBBIK oda túl keleti a többire meg csak amúgy "szarnak".
2012. ápr. 13. 12:26
 23/24 anonim ***** válasza:
A legmenőbbek mindig a komcsi punkok voltak. A személyiségzavaros, önértékelési problémás agresszívoskodó jobbikok mélymagyar gyagyákat mindenki kiröhögte. Ezeknek még csajuk sem volt soha, pedig azért játszották a kemény legényt, hátha valami összejön. SZÁNALOM!
2012. ápr. 14. 14:51
 24/24 Valaki0702 ***** válasza:

Az a szánalom, hogy valaki ennyire retardált mint te.

1. Honét veszed, hogy nem volt csajuk?

2. Én még nem láttam soha, hogy a "mély magyarokat" bárki is kiröhögte volna mostanában inkább az ilyen retardált MSZP-seken röhögnek mivel ha jól tudom a JOBBIK már jól ott hagyta őket a harmadik helyen de ha így folytatja 2014-ben már az LMP is ott hagyja.

2012. ápr. 14. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!