Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalok körében csak...

A fiatalok körében csak jobbikosnak lenni a "menő"?

Figyelt kérdés

A fiatalok közül kb. mindenki a Jobbik nézeteivel ért egyet, egyértelműen ez a "legmenőbb" párt.

Az MSZP vérciki, na de mi a helyzet az LMP-vel és a Fidesszel?

2012. ápr. 11. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Vannak fiatal MSZP-sek is.
2012. ápr. 12. 10:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de az alapból gáz, hogy ha valaki azért húzódik egy politikai párthoz mert az a menő. Illetve ha olyan fiatal, hogy a menő nem menő, ciki nem ciki kérdésen még nem tudja túltenni magát elképzelhető, hogy nem kellene aktuálpolitikával foglalkoznia és akkor élvezhetné az életet.
2012. ápr. 12. 12:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a meglátásom, hogy az idősebbekkel ha beszélek és szóba kerül a fidesz vagy az mszp annak majdnem mindig anyázás a vége, ha ezekről le vannak beszélve akkor marad nekik a jobbik és az lmp amiből választhatnak.
2012. ápr. 12. 12:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ahhoz fiatalnak lenni, hogy valaki észérvek nélkül ragaszkodjon egy párthoz. Kérdezz csak meg egy idősebb MSZP-st, vagy Fideszest, ő sem fogja tudni megindokolni, hogy miért az a párt a szimpatikus. Az lesz a válasz, hogy elkezdi szidni a többit.
2012. ápr. 12. 12:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Általában az a válasz, hogy a kissebbik rossz.
2012. ápr. 12. 14:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Az egyetemen azt vettem észre, hogy a vidékiek jobbikosok, az őslakos pestiek pedig inkább LMP-sek. De általában nagyon kevés szó esik politikáról. Egy darab fideszfant ismerek, aki még a facebook oldalára is Orbán idézeteket rak ki állandóan, MSZP-st pedig egyet sem. Szóval én nem gondolom, hogy annyi jobbikos lenne, inkább csak ők a leghangosabbak.
2012. ápr. 12. 15:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a pesti egyetemisták körében több a fideszes, mint LMPs, csak nem hirdetik.
2012. ápr. 12. 16:09
 18/24 Valaki0702 ***** válasza:

Az osztályban:

Jobbik: náci vagy menő párt inkább menőnek meggy el.

Fidesz: néhányan jó kormánypártnak tartják de ha voksolni kéne talán 1-2 szavazna rá.

Mszp: "vér ciki", szánalmas

Lmp: Egyenlő a semmivel de néhányan azért mellé voksolnának.

Szerintem ha szavaznánk ez lenne:

(25 fő van)

Jobbik:11-12

Fidesz:4-5

LMP:2-3

Mszp: 0

Egyéb(pl.: Szdsz,MDF( azaz JESZ),DK: 5

2012. ápr. 12. 16:47
 19/24 Valaki0702 ***** válasza:
Egyébként ha valami menő az Menő de ha rá kell szavazni meg kell gondolni ez egyértelmű.
2012. ápr. 12. 16:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Itt Sopronban konkrétan a Jobbikosokon röhög a fiatalsága legjobban, meg úgy igazából az összes párton, csak rajtuk kevésbé. Nyugodtan ki lehet mondani, hogy errefelé úgy általában egyik párttal sem elégedett senki. Vannak jobbikos bandák, de igazából a kutyát nem érdeklik, hiszen általában mindent halálkomolyan vesznek (ugye tipikus árpádsávos-nagymagyarországon felvarró meg a kocsikon matrica, nálunk már ebből utcai ivójátékot is csinálnak páran)
2012. ápr. 12. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!