A fiatalok körében csak jobbikosnak lenni a "menő"?
Figyelt kérdés
A fiatalok közül kb. mindenki a Jobbik nézeteivel ért egyet, egyértelműen ez a "legmenőbb" párt.
Az MSZP vérciki, na de mi a helyzet az LMP-vel és a Fidesszel?
2012. ápr. 11. 23:42
12/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de az alapból gáz, hogy ha valaki azért húzódik egy politikai párthoz mert az a menő. Illetve ha olyan fiatal, hogy a menő nem menő, ciki nem ciki kérdésen még nem tudja túltenni magát elképzelhető, hogy nem kellene aktuálpolitikával foglalkoznia és akkor élvezhetné az életet.
13/24 anonim válasza:
Nekem az a meglátásom, hogy az idősebbekkel ha beszélek és szóba kerül a fidesz vagy az mszp annak majdnem mindig anyázás a vége, ha ezekről le vannak beszélve akkor marad nekik a jobbik és az lmp amiből választhatnak.
14/24 anonim válasza:
Szerintem nem kell ahhoz fiatalnak lenni, hogy valaki észérvek nélkül ragaszkodjon egy párthoz. Kérdezz csak meg egy idősebb MSZP-st, vagy Fideszest, ő sem fogja tudni megindokolni, hogy miért az a párt a szimpatikus. Az lesz a válasz, hogy elkezdi szidni a többit.
15/24 anonim válasza:
Általában az a válasz, hogy a kissebbik rossz.
16/24 anonim válasza:
Az egyetemen azt vettem észre, hogy a vidékiek jobbikosok, az őslakos pestiek pedig inkább LMP-sek. De általában nagyon kevés szó esik politikáról. Egy darab fideszfant ismerek, aki még a facebook oldalára is Orbán idézeteket rak ki állandóan, MSZP-st pedig egyet sem. Szóval én nem gondolom, hogy annyi jobbikos lenne, inkább csak ők a leghangosabbak.
17/24 anonim válasza:
Szerintem a pesti egyetemisták körében több a fideszes, mint LMPs, csak nem hirdetik.
18/24 Valaki0702 válasza:
Az osztályban:
Jobbik: náci vagy menő párt inkább menőnek meggy el.
Fidesz: néhányan jó kormánypártnak tartják de ha voksolni kéne talán 1-2 szavazna rá.
Mszp: "vér ciki", szánalmas
Lmp: Egyenlő a semmivel de néhányan azért mellé voksolnának.
Szerintem ha szavaznánk ez lenne:
(25 fő van)
Jobbik:11-12
Fidesz:4-5
LMP:2-3
Mszp: 0
Egyéb(pl.: Szdsz,MDF( azaz JESZ),DK: 5
19/24 Valaki0702 válasza:
Egyébként ha valami menő az Menő de ha rá kell szavazni meg kell gondolni ez egyértelmű.
20/24 anonim válasza:
Itt Sopronban konkrétan a Jobbikosokon röhög a fiatalsága legjobban, meg úgy igazából az összes párton, csak rajtuk kevésbé. Nyugodtan ki lehet mondani, hogy errefelé úgy általában egyik párttal sem elégedett senki. Vannak jobbikos bandák, de igazából a kutyát nem érdeklik, hiszen általában mindent halálkomolyan vesznek (ugye tipikus árpádsávos-nagymagyarországon felvarró meg a kocsikon matrica, nálunk már ebből utcai ivójátékot is csinálnak páran)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!