"Hát azért nem teljesen, mert a Szovjetunió legalább hagyott élni."
Nem , nem hagyott csak úgy érezted.Meg az idő mindent megszépít.Majdnem elpusztították a magyar kultúrát.Emellett sok magyart elüldözött az országból.
2012. ápr. 11. 22:34
12/35 mustafa33 válasza:
Sem magyarországon, sem a többi volt szoci országban 89-ben nem volt gengszterváltás. A gengszterek maradtak, csak a pártigazolványaikat cserélték korszerűbbre. Azóta lassan változott a helyzet, de csak a politikában a gazdasági életben nem. És mivelhogy mára már igazi demokrácia lett MO-n, a régi gengszterek akik nem tudnak belenyugodni a politikai pozíció vesztésbe nyugodtan, bátran, félelem nélkül fröcsöghetnek és tüntetéseket szervezhetnek és lesz.rhatják a hazájukat a külföld előtt, nem úgy mint mikor ők voltak hatalmon, ők tudták hogy kell erővel befogni a háborgók pofáját.
2012. ápr. 11. 22:48
13/35 anonim válasza:
nem volt itt semmiféle váltás.
2012. ápr. 11. 22:50
14/35 anonim válasza:
Alapvető hiba volt, hogy nem volt egy bizonyos szint felett felelősségre vonás, és hogy a volt mszmp tagokat nem tiltották ki rendeletileg a politikából. Aki egy diktatúrában párttisztséget vállalt, vagy tag volt, bajosan lesz demokrata.
De a rendszerváltás alapvetően egy pozitív dolog szerintem.
2012. ápr. 11. 23:06
15/35 anonim válasza:
Rendszerváltás. Nem tudom, miért kell még ebbe is belekötni. Jó, tudom, akik megrekedtek a szocializmus semmitérő mezsgyéjében, azoknak nem volt ez jó, de lehetőség volt mindenkinek a változásra. Nem feltétlenül a privatizációkra meg a bűnözésre gondolok, sajnos itt mindenkinek csak az jár a fejében.
2012. ápr. 12. 01:06
16/35 anonim válasza:
A végeláthatatlan Fidesz uralom alól senki sem fog minket felszabadítani. A magyar ember elnyomásban sínylődik.
2012. ápr. 12. 01:50
17/35 anonim válasza:
Megint a gy.k. színvonalával egyenlő százalékot kaptam............
2012. ápr. 12. 09:10
18/35 anonim válasza:
kolopele: az a probléma, hogy a kihasznált lehetőség itt nagyjából azt jelenti, hogy az otthon használt mosogatószert is költségként számolják el a vállalkozások. Aki ezt méltatlannak tartja vagy nem elég gátlástalan ehhez, az többnyire versenyhátrányba kerül és nem tud megmaradni a piacon. Persze nyilván vannak kivételek.
De emiatt a kihasznált lehetőség itt gyakorlatilag a piacgazdasággal való visszaélés, és ezt a többség nem tartja morálisan elfogadhatónak.
2012. ápr. 12. 10:24
19/35 Valaki0702 válasza:
Habsburgból-Náci Náciból-Szovjet Szovjetből-zsidó uralom lett, ennyi, ez van!
2012. ápr. 12. 14:22
20/35 Valaki0702 válasza:
Szerintem valahogyan a Kádár-korszakhoz hasonló rendszer kéne hang súlyozom HASONLÓ nehogy valaki félre értse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!