Fizetésekhez képest Magyarországon a legdrágább az üzemanyag?
Akkor nagyon rosszul gazdálkodik a pénzével. Szerintem. Én is kb. 2000-et keresek, de 500-550 fontot félrerakok havonta.
mondom: egy részét hazaküldi, maradékot term. elkölti :D
ma 12:51 !
Ne csak az élelmiszer árakat hasonlítsátok a külföldi árakhoz! Nézzetek meg egy ingatlanos oldalt, hogy milyen bérleti díjak vannak pl. Angliában! Én csak a lakbérre és a rezsire 950 fontot költök havonta!! Tehát hiába keresek jól, ha a lakhatás, közlekedés, szolgáltatások jóval drágábbak, mint otthon. Mert lehet hogy az élelmiszer sokszor olcsóbb, vagy picivel drágább, de az csak egy kis szelete a történetnek. Vagy ott van pl. az autó biztosítás, otthon évi 35-38 ezer Ft-ot fizettem, idekinn ugyanilyen autóm van, és évi 975 font a biztosítás, és akkor még ott van az éves parkolás a lakás előtti részre, ami 100 font/év, aztán ott az útdíj(nekem 300 font/év) és a kötelező szervíz, ami 54.85 font/év. Ezenkívül tankolni kell, ami cca. 100 font havonta, egyéb parkolást is kell fizetni, tehát nagyvonalakban nekem az autó elvisz kb. 220-260 fontot havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!