Fizetésekhez képest Magyarországon a legdrágább az üzemanyag?
ma 20:50
ÓÓÓÓÓÓ én nem fogok panaszkodni.Én otthon sem panaszkodtam soha.Csak leírtam,hogy nem Magyarországon a legdrágább a benzin,és akárcsak otthon más országokat is érint az áremelés,az adózás.Más országokban is sztrájkolnak mindenért..Csak hát az ember azt érzi meg ahol él.Én otthon sem panaszkodtam,mert azzal nem segítettem magamnak,csak jobban elkeseredtem.
Egyébként éppen a múlt héten mondta egy angol kollégám a benzináremelésre.
" a kocsi ma már luxus.Ha zavar hogy drága a benzin,akkor tessék letenni az autót,és gyalog vagy busszal menni"
Nem tudom hogy otthon most mennyi egy BKV jegy,de ha itt kint egy angol ezt mondja,akkor...(itt elég drága a tömegközlekedés)
ma 21:00 de akkor is még bőven a magyar átlag felett élsz gondolom ott kint Angliába :)
Nem élek bőven az átlag felett.
nem panaszkodásképpen,de 3 hónapja csökkentett órabérben dolgozom,mert nincs munka.Havonta 980 fontot viszek haza.
Munkát hiába keresek másikat,akárcsak otthon itt nem lehet könnyen szerezni.De ha ezt bárki leírná,nem hinnék el! Senki nem hinné el,hogy külföldön is van munkanélküliség,és sokszor itt is aggódsz a munkahelyedét.Most kérdezhetnéd,hogyha ilyen szar,akkor miért nem megyek haza?? Talán azért amiért egy otthon élő ember nem mer kijönni. Mi van ha hazamegyek,és nem kapok munkát??Miből élek?? Igaz itt sem sok,de legalább van egy kis pénzem..Na ezért.
21:17!
Értelek, de te ezek szerint itteni viszonylatban keveset keresel. Nekem csak a lakbérem+rezsim annyi, mint a fizetésed, bár én Londonban élek, így gondolom ez érthető.
Egyébként én is mondom az ismerőseimnek, hogy idekinn is van munkanélküliség, tüntetések, stb, de nem hiszik el, szerintük csak azért mondom, mert azt akarom, hogy ne jöjjenek ki. Pedig felőlem jöjjön aki akar, csak ne álomvilágban éljen, hanem maradjon a realitás talaján! Én JAVA programozó vagyok, így jól keresek, de még én is a ranglétra alján kezdtem, a szakmában szokásos bér cca. feléért.
Kérdező!
Itt Angliában a minimálbér cca. 950 font. Az átlagfizetés 1700 font nettó. Aki idekinn tényleg jól keres, az ugyanazok, mint akik otthon jól keresnek.(mérnökök, informatikai szakemberek, pénzügyesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!