Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kelt általában minden...

Miért kelt általában minden Jobbikot érintő kérdés nagy indulatokat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 11:16
1 2 3 4 5
 41/45 Valaki0702 ***** válasza:
0%
Sok JOBBIKOS annak ellenére, hogy tudják mi a vélemény róluk még inkább káromkodnak. Ez viszont ez nem mindenkire igaz. Az, hogy néhány "Anti magyar, "Szuper magyar" és "Liberális" ember vitatkozik egy párton az nem azt jelenti, hogy mindenki ezekbe a csoportokba tartozik és nem is azt, hogy az ezen emberek által védett pártok többi tagja vagy arra a pártra szavazó emberek is ugyan olyan kulturálatlanok.
2012. ápr. 10. 13:57
 42/45 yossarian44 ***** válasza:
100%

Jajj istenem, ez a sok ész a fejben! :D

Annak aki feszegeti, külföldről osztok észt, bizony, viszont az Alföld olyan területén éltem, ahol bizony voltak cigányok rendesen.

A kuruc.infó, és a Jobbik nem kínál megoldást a cigánykérdésre. Több gumibotos embert szeretne, meg vasrácsokat, az már évszázadokkal ezelőtt sem állította le a bűnözést. Az a gyönyörű modell, amit bevezettek csak arra jó, hogy más falvakba zavarja a bűnözést.

Ugyanolyan ostobaság, mint az MSZP-SZDSZ baromsága arról, hogy 20.000 forintos lopás alatt megélhetési lopásról van szó és nem lehet büntetni. Az elpofátlanította a tolvajlásból élő réteget, a jobbikos megoldás meg majd annyira a perifériára sodorja őket, hogy mindenmindegy alapon fognak bűnözni.

Nagyon jó lesz, ha már amúgy is elég gátlástalan embereknek aztán tényleg nem lesz vesztenivalójuk.

A kurucosok, és a jobbik leegyszerűsítik a cigánytémát, hogy a kuruc.info olvasó is megértse. Nem véletlen.

Aki meg büszke magára, hogy már a kuruc előtt is hasonlós stílusba cigányozott és zsidózott, annak gratulálok - miután kiröhögtem - hogy nem veszi észre, hogy a kuruc abból él, hogy nagyon jól tudja, hogy sok magyarba már évtizedek óta beleivódott a gondolkodást megbénító gyűlölködés, és pénzt lehet keresni azon, hogy csinálnak egy ilyen igényeket kielégítő portált.

A keresletet megtalálja a kínálat.

A zsidózáshoz külön, még egyszer gratulálok, hihetetlen, hogy még mindig beveszi valaki az ilyen átlátszó hülyeségeket.

2012. ápr. 10. 20:08
 43/45 yossarian44 ***** válasza:
100%
*Annak aki feszegeti, külföldről osztok észt, bizony így van
2012. ápr. 10. 20:09
 44/45 Valaki0702 ***** válasza:
25%
Azzal a bizonyos 20.000 alatti lopás az nekem betett 2.-ba sikerült ellopni a 19.000 forintos telefonomat és erre azt mondták, hogy nem éri el a 20.000 Ft-t ezért nem tudnak mit csinálni ez már hülyeség volt még az MSZP agyi szintjével nézve is.
2012. ápr. 12. 14:52
 45/45 anonim ***** válasza:
Nos nekem fogalmam nincs,hogy mennyire külömböznek egymástól a pártok.Egy közös biztos van mindegyik a hatalmat akarja.Szerintem M.o.az emberek mentalitásával van a gond.Addig amíg nem fognak szó szerint éhezni addig ez lesz akkor majd fognak ellene tenni addig meg egymást állítják le ,hogy úgy sem tehetsz semmit meg minek meg egyebek. Szerintem meg minden jó ahogy van.Nincs munka megélhetés? és akkor mi van? lehet elhúzni , ha meg már nyugdíjas az ember és nincs pénze gyógyszerere akkor meg meg lehet me@dögölni! Mi ezzel a gond?Ki mondta ,hogy itt jól kell élni senki!Bu@ikat lenézzük? ÉS? Ki mondta ,hogy legyél b@zi? Senki.Bár hogy őszinte legyek nem értem ,hogy a meleg olimpia miért jó?!Akkor legyen mellé hetero olimpia és heterofelvonulás!Nem értem miért kell arra büszkének lenni ,hogy a nemi szerveiket nem megfelelően használják!?.Egyébként meg tök jó Magyarországon az élet.Van levegő a tüdőbe és még ingyen húzzák a fájós fogat.:)
2012. júl. 14. 02:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!