Hova tűnt 32 ezer felvételiző? A kormány be fogja majd ismerni, hogy azért lettek kevesebben, mert a többségnek ettől az évtől fizetni kell?
"Megcsonkították a fölös helyek számát.jól van ez így."
De pár éve miért tiltakoztak egy kisebb csökkentés miatt? pár ezret akartak csökkenteni, de a fidesz nagyon tiltakozott. vagy már akkor is hazudtak?
Igen igy van.
Az elobb mar leirtam, h miert is volt?
Igy probaltak bizonyitani, h ok jobban ertenek hozza.
De latod ennyit nem vagy kepes atlatni es akkor jossz, h igy diploma meg ugy diploma, mire kapnal te diplomat?
Az meg h mi a trend Europaban meg az Usaban hat na, ez akkor se tamasztja ala, h minden hulyebol csinaljunk diplomast.
Meg ne bolcseszt....
18:34 Kéárdező
"Arra nem is gondoltál, hogy a stadionok, a belvárosok azért épülnek, mert ezekre lehet pályázni az EU-nál?"
Én szívesen gondolnék rá, de tudtommal nem EU-s pénzekből, hanem zömmel a magyar költségvetésből és kisebb részben az önkormányzatok pénzéből fognak felépülni...
22:16
"Nagyon rosszul tudod kedves Szlu!"
Oké elfogadom, ha tévedtem, de linkelj már légyszi valami használható információt az ellenkezőjéről! Ugyanis én csak költségvetéses és önkormányzatis forrásokról szóló cikkeket találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!