Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűnt 32 ezer felvételiző?...

Hova tűnt 32 ezer felvételiző? A kormány be fogja majd ismerni, hogy azért lettek kevesebben, mert a többségnek ettől az évtől fizetni kell?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 7. 13:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Megcsonkították a fölös helyek számát.jól van ez így."

De pár éve miért tiltakoztak egy kisebb csökkentés miatt? pár ezret akartak csökkenteni, de a fidesz nagyon tiltakozott. vagy már akkor is hazudtak?

2012. ápr. 10. 08:59
 22/26 anonim ***** válasza:

Igen igy van.

Az elobb mar leirtam, h miert is volt?

Igy probaltak bizonyitani, h ok jobban ertenek hozza.

De latod ennyit nem vagy kepes atlatni es akkor jossz, h igy diploma meg ugy diploma, mire kapnal te diplomat?

Az meg h mi a trend Europaban meg az Usaban hat na, ez akkor se tamasztja ala, h minden hulyebol csinaljunk diplomast.

Meg ne bolcseszt....

2012. ápr. 10. 13:53
 23/26 Sz1u ***** válasza:

18:34 Kéárdező

"Arra nem is gondoltál, hogy a stadionok, a belvárosok azért épülnek, mert ezekre lehet pályázni az EU-nál?"

Én szívesen gondolnék rá, de tudtommal nem EU-s pénzekből, hanem zömmel a magyar költségvetésből és kisebb részben az önkormányzatok pénzéből fognak felépülni...

2012. ápr. 10. 22:08
 24/26 Sz1u ***** válasza:
Kérdező bocs, de mostanában sokszor beragad az é-á billentyűm!
2012. ápr. 10. 22:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul tudod kedves Szlu!
2012. ápr. 10. 22:16
 26/26 Sz1u ***** válasza:

22:16

"Nagyon rosszul tudod kedves Szlu!"

Oké elfogadom, ha tévedtem, de linkelj már légyszi valami használható információt az ellenkezőjéről! Ugyanis én csak költségvetéses és önkormányzatis forrásokról szóló cikkeket találtam.

2012. ápr. 10. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!