Ez már a Rákosi - korszakra jellemző eljárás a Fidesz részéről, csak finomítva?
Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora lemondott hivataláról. Lemondását azzal magyarázta, hogy noha a tulajdonosi és felügyeleti jogokat ellátó Nemzeti Erőforrás Minisztérium nem adott jogi segítséget az államfő kisdoktori címével kapcsolatos vizsgálathoz, a szenátus ülésén jelen levő Hoffmann Rózsa államtitkár pedig eltávozott a doktori ügyének tárgyalásakor,
.... különösen innen (a kérdező)....
titkársága pénteken délután sürgősséggel bekérette a jegyzőkönyvet.
Nem, a Rákosi-korszakra egész más eljárás volt jellemző.
Akkor egy szürke Pobeda ment volna a rektor úrért. :)
Nem biztos, hogy rosszabb egy tisztességes, józanul gondolkodó pék, stb., mint egy lopott diplomás államfő...
Jöhet a szürke Pobeda!
Hát igen, azok kimondottan józanul gondolkodó, tisztességes jómunkásemberek voltak. :)
Nem jön a Pobeda, látod, te is leírhatsz nagy nyilvánosság előtt minden hülyeséget, legfeljebb páran legyintenek.
Az általad favorizást időszakban azért nem így volt.
"kolopele válasza"-
A lényeget nem kapirgálod, látszik, hogy a politikához nem sokat konyítasz.
A "finomítva" alatt én azt értem, az egyszerű pór nép szavaival élve, hogy "nem sz@runk a kútba, csak a peremére és majd belelökjük utólag, hogy ha nem veszik észre".
Hoffmann, aki felelős a felső oktatásért is, gyáván megszökött, amikor az Olimpiai Íróbajnok doktorijáról volt szó és utána sürgősséggel bekérette a jegyzőkönyvet. Tudod ez normális embereknél egy mocskos, aljas tettnek számít, ráadásul sunyi, szemét módon tette. Ráadásul ő sem várta meg míg a bajnok hazaér.
Még nem jött értem a szürke autó, de az IP cím alapján bármikor kinyomozható a Fideszt bíráló válaszadó és még jöhet, mert ettől a gyáva bandától minden kitelik.
De ha te afrikai új-magyar vagy aki a jelenlegi hatalomnak az egyik figyelő embere, akkor a Moderátor felé jelezheted és kivágják feljelentésed alapján a kérdésemet. Nosza lehet bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!