Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas, hogy lekapcsolt...

Nem szánalmas, hogy lekapcsolták Schmitt facebook oldalát, mert rengetegen követelték a lemondását?

Figyelt kérdés

"Schmitt Pál hivatalos Facebook-oldalának szerkesztői negyed 7 körül közölték, tíz percen belül lekapcsolják az oldalt. Megtették.

Elszabadultak az indulatok Schmitt Pál hivatalos Facebook-oldalán. Az utolsó bejegyzéshez 444 hozzászólás érkezett, amelyek jelentős részében az államfő lemondását követelik.

Negyed 7 körül az oldal szerkesztői azt közölték, hoyg 10 perc múlva lekapcsolják az oldalt. Megtették, az oldal elérhetetlen."

[link]

2012. márc. 29. 18:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Nem én nem vagyok semmilyen fanboy. Én csak MSZP, LMP, DK ellenes vagyok, mert nem kommunisták neveltek, és nem mosták mg át az agyam."

Ezt megérti mindenki, de nem azt jelenti, hogy agyhalott fideszesnek kell lenni.

2012. márc. 29. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A pacipipilőt választották őt meg !OV azt mondta Schmitt lesz, és ő lett.
2012. márc. 29. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem honnan jön ez, hogy fideszes vagyok, amikor a Jobbikra szavaztam és a jövőben is ezt tervezem.
2012. márc. 29. 19:21
 14/15 Dick Esmen ***** válasza:
Összeesküvés szagot érzek!Biztos a csúnya komenisták csinálták szegény Pali bácsival ezt a sok megaláztatást!
2012. márc. 29. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Kezdjük el telespammelni Viki oldalát is!
2012. márc. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!