Ki meddig bírja cérnával ezt a helyzetet?
"Értem ezt arra,hogy már nem tudjuk mi mennyibe kerül,mert egyik nap még ennyi,a másik nap már annyi."
Ez mindig így volt, kivéve kb. az 1960 és 1985 közti időszakot. De Kádár halott, fogd már fel.
"Robotolunk hajnaltól estig,és mégsem jutunk előre"
Azért a netet csak sikerült valahogy beköttetni. Vagy neked már az is volt Kádár apád idejében?
Kolopele
Mit értesz az alatt,hogy "piacképes szakma"és "jövedelmező vállalkozás"??Mert én az elmúlt évek alatt csak azt hallom,hogy erre sincs kereslet,meg arra sincs.Bezárták ezt az üzletet is,azt meg ott szemben most fogják vissza adni.
Aztán azt is egyre többet hallom,hogy ilyen végzettségem van,meg olyan,és még sem kellek a kutyának sem.
54%-os
Áruld már el,hogy a kérdésemhez hogy jön Kádár,meg a net?Nem elég,hogy hülyeséget kommentelsz,ráadásul még szemtelen is vagy.Ha figyelmesen elolvastad volna a kérdésemet,akkor értenéd azt,hogy dolgozom én is,és a férjem is.A rezsim nem ettől szökik a fellegekbe,mert egy sima egyszerű alapcsomagot használunk.De ha már Kádárt emlegetted,igen akkor jobban kijöttek az emberek a fizetésükből,mint ma.
Kedves kérdező, azért vannak ma is jól fizető szakmák. Iparban dolgozó biotechnológus vagyok, nálunk 200 nettó a kezdőfizetés, az enyém ennek duplája. Nyilván egy speciális tudást igénylő foglalkozás, de ezzel még itthon is meg lehet élni.
A gond ott van, hogy 18 évesen nagyon jól (mondhatni szerencsésen) ki kell tudni választani azt a foglalkozást, amiből meg tudsz majd élni egy egész életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!