Mi a véleményetek Magyarországról?
Figyelt kérdés
Ha egy külföldi ismerősötök kérdezné,mit mondanátok neki?2012. márc. 26. 18:20
2/21 anonim válasza:
3/21 anonim válasza:
Mit mondhatna egy magyar ember a hazájáról?
Ez a legcsodálatosabb hely a földön,és nagyon nagyon szeretem.
4/21 anonim válasza:
Vannak szép vidéki városaink,szép vidékeink,látványosságaink,amit turistaként érdemes megnézni. De az itt élőknek lassan nem lesz életlehetősége.
5/21 anonim válasza:
Fejlett ország rengeteg szép tájjal és várossal. Sajnos a bérek alacsonyak a nyugati fizetésekhez képest, ezért mindenki utálja ezt az országot. Aztán azt senki sem nézi hogy cirka három milliárd ember hogy él a fejlődő országokban. Mennyen el valaki lakni Albániába,Koszovóba,Macedóniába,Íránba,Irakba,Libanonba,Szíríába,Nigériába,Egyiptomba, Líbiába,Kongóba,Vietnámba,Nepálba,Paraquayba,Bolíviába.. folytassam még?!?!
Vannak itt is problémák persze, de amíg két év alatt egymillió okostelefont vettek Magyarországon, addig 100 millió ember halt éhen a Földön..
6/21 A kérdező kommentje:
A videó nagyon jó!!! Köszi!
2012. márc. 26. 18:37
7/21 anonim válasza:
En nagyon szeretem annak ellenere,hogy milyen katasztrofalis a helyzet.Lehet,hogy vannak Gyurcsanyok,Orbanok az orszagban de attol meg jo kis orszag szerintem :)
8/21 tetris válasza:
Ez a video tényleg nagyon szép. Köszönöm én is.
9/21 anonim válasza:
A videó tetszik, meg is mutattam már külföldi ismerőseimnek. Szerintem ha az ember a saját országáról beszél, akkor nem szükséges a negatívumokat megemlíteni, de legalábbis nem azokat kihangsúlyozva, mert nagyon furcsán fognak az emberre nézni. Egy országot nem az jellemez, hogy milyen nehéz ott megélni a hétköznapokban, vagy ha mégis, akkor a külföldit az pont nem érdekli.
10/21 anonim válasza:
Szívesen. Örülök, hogy tetszik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!