Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményük más országokna...

Mi a véleményük más országoknak Magyarországról?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak rólunk a környező országok? Szeretik a magyarokat világszerte? Ha pl. kitörne egy háború akkor kik állnának mellénk és kik lennének biztosan az ellenségeink?:D
2011. nov. 1. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem ismeri a magyarokat, ha mégis, akkor vagy semleges, vagy nem szeretnek minket (persze van kivétel).
2011. nov. 1. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
a szlovákok ellenünk lennének
2011. nov. 1. 11:37
 3/11 Bazsii05 ***** válasza:
Nagyon sok ország ismeri Magyarországot! Nem csak európát értem ez alatt,pl USA. Akkor európából szinte minden ország. Az tény,hogy sokan utálnak bennünket,de vannak akik nem ez alatt értem a lengyeleket.
2011. nov. 1. 11:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Az egyes országok közül Törökország és Oroszország a kedvenc, a Citi ajánlása itt felülsúlyozás. Magyarország viszont továbbra is a szégyenpadon ül, a hazai részvényeket alulsúlyozásra javasolják a stratégák (a lengyel, a dél-afrikai és az egyiptomi részvényekhez hasonlóan)....
2011. nov. 1. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:

"Mit gondolnak rólunk a környező országok?"

Közismerten Romániával és Szlovákiával rossz a viszony, Szerbiával és Ukrajnával csak kicsit rossz, Ausztriával semleges, a másik kettővel viszonylag jó.

" Szeretik a magyarokat világszerte?"

Kb. olyan kérdés, mint hogy szeretik-e a belgákat világszerte. Hát ja, biztos.

"Ha pl. kitörne egy háború akkor kik állnának mellénk"

A szövetségeseink.

2011. nov. 1. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Azok állnának mellénk, akiknek MÉG vannak nagyobb érdekeltségei Magyarországon más országokhoz képest. Tehát senki...
2011. nov. 1. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Na igen, nem sokan ismerik a magyar népet, leginkább csak a szomszédaink. Én pl az osztrák, illetve szlovén határ mellett élek, úgy tudom, az osztrákok nagy része lenéz minket, nem szereti a magyarokat, fejletlen, csöves országnak nézik Magyarországot. Néhányan úgy tekintenek ránk, mint mi a cigányokra. A szlovénokról viszont nem nagyon tudok semmit, ők elvannak, nem nagyon beszélnek a magyarokról... igazából ott kevés is a magyar.

Beszélgettem már emberekkel szinte világszerte mindenhonnan, a legtöbb helyen azt sem tudják, hol van Magyarország, így véleményt sem nagyon tudnak formálni a népről. De Európában általánosságban nincs túl jó hírnevünk és erre rá is szolgáltunk (főként azok, akik kinn élnek és még ott is lopnak stb.).

2011. nov. 1. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem háborúban Erdély mellénk állna.
2011. nov. 2. 00:33
 9/11 anonim válasza:
Már megbocsáss, de nincs olyan ország hogy Erdély.
2012. szept. 19. 19:40
 10/11 meszike91 ***** válasza:

A lengyelek meg a horvátok kedvelnek minket, a többi szinte

mind gyűlöl minket vagy semlegessek.

2013. jan. 10. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!