Mennyire hihetünk Szántai Lajosnak?
Figyelt kérdés
Szántai Lajos több helyen ellentmond annak amit az iskolában mint történelem tanultunk!
Szeretném tudni, hogy ki hazudik!?
2012. márc. 20. 15:54
21/30 manly válasza:
A tanárok hazudnak meg az MTA.Szántai igazakat mond.Ez a tapasztalatom.
22/30 anonim válasza:
Jò vicc.Halottam egy előadàsàt,amiben azt àllította,hogy a budai hegyekből Màtyàs fekete serege èletre kell.Hogy lehet akkora ökörsèget elhinni?
23/30 manly válasza:
Nem ezt mondta hanem azt, h vannak népek ahol ez a hiedelem él. v élt.
24/30 anonim válasza:
23)Konkrétan ezt mondta,amit írtamFennt is van a video youtubon.
PS:nincsenek olyan népek amiben ilyen hiedelem él.
25/30 manly válasza:
Láttam azt a videót.Nem ebbe kell belekötni mert Lajo. igazakat mond é. mindig megjelöl forrá.okat.
26/30 anonim válasza:
25)Nem jelöl meg mindig forrásokat,plusz egy népmese nem is forrás.
27/30 manly válasza:
Ez nem vita téma, én neki adok hitelt, nem az MTA -nak , nem a tanároknak.
28/30 anonim válasza:
Elég nagy baj, ha egy olyan embernek adsz hitelt, akinek se történelemtudományi, se irodalmi végzettségi nincsen és a legalapvetőbb hibákat követi el, a történelem vizsgálara során.
29/30 manly válasza:
Nem végzett.ég kell hanem tudá.
30/30 anonim válasza:
manly A tudás = a végzettséggel! Nem bohócokat képeznek az egyetemeken, azok a bohócok akik egyetemi végzettség nélkül nevezik magukat tudósoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!