Az MSZP felállhat még ebböl a vereségből amit az EP választásokon elszenvedett, vagy jövőben egy kisebb méretű középpárttá válik?
Figyelmeztetlek benneteket, hogy nem az MSZP tette ilyenné az országot, hanem Orbán nem hagyta őket egyáltalán érvényesülni. Figyeljétek meg hogy amit az mszp csinált eddig, orbán mindent leállít akár jó akár nem csak azért mert nem ő csinálta. Neki csak a hatalom kell és csöppet sem fog az országra figyelni. a lényeg hogy tele legyen a zsebe. Ő miatta vált ilyenné az ország még akkor amikor régen ő volt kormányon. Azóta pocsék az orszá, azóta vagyunk a béka segge alatt!
Nyugodtan lelehet pontozni legalább tudom mennyi sötét ember van és mennyi fideszes!!!!!!!
Ha ez nem EU-választás lett volna,akkor a részvétel sem csak 32 százalék.
Jövőre a baloldali szavazók is elmennek.Azt nem tudom.hogy kire szavaznak,de az biztos,hogy nem a Fideszre,és főleg nem a Jobbikra.A Jobbik örülhet,ha az 5 százalékot eléri.,csak a forrófejűek értenek a zagyva programjukkal egyet.
Folyzassuk majd az országgyűlési választások után.
Nem vagyok MSZP_és,sőt egyik pártot sem támogatom.( Hogy kire fogok szavazni,az még előttem is rejtély )
Ennek ellenére az a véleményem,hogy a Fidesz 7 év alatt mást sem tett,mint minden törvényjavaslatra azt mondta,hogy nem jó.Törvényt ugyan nem tudott alkotni,de megakadályozni igen.És tette ezt úgy,hogy semmi értelmes indokolást nem adott,és azt sem mondta meg,hogy az adott kérdést szerinte hogyan kellene megoldani.Csak beszélt mindenfélét összevissza.És most is ezt teszi.
A napokban mondta OV.hogy követeli Bajnaitól,hogy ne adjon úniós pénzekből a bankoknak.
Először is,ha az EU erre a célra adja apénzt,akkor az másra nem használható fel.
Másodszor,ha szerinte nem kellene adni a bankoknak tőkeinjekciót,mitől változott meg néhány hónap alatt a véleménye?Uis. pár hónappal ezelőtt Angela Merkeltől kérte,hogy az Únió segítse meg a bankokat.Ha azok csődbe mennek,nem csak a betétesek veszítik el a pénzüket,hanem az egész gazdaság összeomlik.
Okosabb lenne,mint a Német,Francia,Amerikai vezetők ?
Kedves 21.08.
Szerinted a Jobbik megszünteti a cigánybűnözést? Ha igen,hogyan ?Én eddig még nem olvastam a programjukban erre megoldást.A csendőrség,a gettó stb.nem megoldás.Ebbe már Hitler és Sztálin is belebukott.
Ha Te tudod,mit akarnak tenni,szívesen veszem,ha megosztod velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!