Mi a baj a magyar néppel?
A magyar néppel semmi baj sincs. Ezer éve fönnmaradt minden baj ellenére, és csöndesen dolgozik. A baj a kozmopolita hőzöngőkkel van, akik mindig meg akarják mondani, mutatni a tutit, de leginkább mindig jól akarnak járni, és lehetőleg semmi vagy minél kevesebb melóval.
Különben is: honnan ismered Te a magyar népet úgy egészében, hogy bátran kijelented, hogy fejjel megy a falnak???
Félre ne érts, nekem nagyon jól megy a sorom. Na látod, pont olyanokról írtam, mint Te kedves utolsó. Többre tartjátok magatokat, mint amik vagytok. Ennek a levét, meg a többi állampolgár issza meg.
félre ne érts de ki a f"szom vagy te hogy beoszd nekem hogy mennyit érek.
A kedves európai unió egy elavult sznob életképtelen bagázs tény hogy most kilépni belöle nem lenne pozitiv lépés , de ha nem válltoztatnak a hozzáállásukon minden eddiginél nagyobb bajba sodorják európát és az édibédi agyondédelgetett nyugati kulturát
nyilván jól megy sorod és közben leszarod hogy néhány nyugati üzletember és bankár másodhegedűs segitségével kina szépen hazavágta az egész európai ipart ,közben a politikusok ölbetett kézzel nézték mert a piacgazdaság mégis fontosabb mán mint olyan apróságok mint a gazdasági függetlenség. Fel kéne fogni hogy az Eu nem fog megmenteni
mert nem tud megmenteni, nyakig csücsülnek ők is a szarban.....
"Életképtelenek vagyunk az EU nélkül, mikor fogjátok már ezt fel? "
Honnan veszed, hogy az EU nélkül életképtelenek lennénk? Ezer éven keresztül nagyon jól megvoltunk nélküle. Egészen 2004-ig. Azelőtt is volt élet, sőt, jobban éltünk mint most. Ilyen alapon az összes nem EU-tag ország életképtelen. Szegény Svájc, Norvégia, Ukrajna, Szerbia, stb.
Azon persze lehet vitatkozni, hogy összességében előnyös-e a tagságunk, vagy hátrányos, de ez az életképtelenség duma nagyon durva túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!