Miért is tűrjük ezt?
Remélem kielégitő választ kaptál a rosszindulatú kommentedre.Nagyon remélem,hogy te is kerülsz hasonló helyzetbe,ami nem lehetetlen ebben az országban.
Teljes mértékben igazat adok,az a helyzet,hogy még valaki nem kerül ebbe a helyzetbe,addig csak okoskodhat!De állítom,ha Digo is elveszítené a munkáját,"amit nem szeretnék,hogy így legyen" akkor akkor a mai jól megalkotott törvényekkel nem tudom meddig bírná ki!?Ha máshogyan nem kellene sehová,csak feketén,ugyanúgy elmenne a segély mellett dolgozni,mint azok,akiket most meg vet!Miért?Mert ha az ember eljut oda,hogy nincs kiút a szegénységből,hogy meg tudjon élni,a családja ne éhezzen?akkor bármilyen munkát elvállal!
"Nagyon remélem,hogy te is kerülsz hasonló helyzetbe,ami nem lehetetlen ebben az országban."
Kerültem, és soha nem mentem segélyért, inkább elvállaltam olyan melókat is amit amúgy nem vállaltam volna. Volt hogy -20 fokban elmentem favágónak, meg +30-ban kőművesek mellett hordtam a maltert.
Egyébként nem rosszindulatból írtam, de a véleményem az hogy az állam nem fogja soha megoldani helyettünk a problémáinkat. Sajnos olyan a helyzet hogy ha nem rövidíti meg a munkanélküli segélyt akkor máshonnan kell elvonni, akkor meg pl a gyesen lévőktől von el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!