Miért nem Bartos Cs István lett az alternatív köztársaság elnök?
Figyelt kérdés
több szavazatot kapott a möster mint csopman2012. márc. 11. 16:16
1/10 anonim válasza:
Én nem tudom, miért nem Bartos lett, talán túl szánalmas figura. De azt tudom, hogy régen rossz annak az országnak, amelyiknek a köztársasági elnöke egy buta, csaló s'ggnyaló csatlós (Dr. Schmitt Pál), és ahol az alternatív mozgalmak egy a Himnuszt b'zmegező "művészt" tudtak csak kiizzadni magukból (Pityinger László). Itt tényleg nincsen remény.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, és nem is érdekel. Nem értem hogy minek kellett alternatív köztársasági elnököt választani, amikor már van egy, akit közvetve mi választottunk. Együk meg amit főztünk.
4/10 anonim válasza:
Lenne értelme az alternatív elnöknek, ha egy általánosan elismert minőségi embert tudnának felmutatni. Így tényleg csak arra jó, hogy a milla is lejárassa magát.
5/10 anonim válasza:
ma 17:10
Nekem is ez volt az első ami eszembe jutott mikor megláttam a kérdést :D.
6/10 anonim válasza:
Hát kb ennyire volt sikeres a milla akciója. Pedig büszkén mondta a képviselőjük egy rádióműsorban, hogy nagy sikernek tartják, hogy meg tudták mozgatni az embereket ezzel az akcióval. Közben meg egy jelentéktelen, belterjes megnyilvánulás volt az egész.
7/10 anonim válasza:
Mert miután a nép megválasztotta, a mélyen demokratikus Milla úgy döntött, hogy Bartos vállalhatatlan számára és elcsalta a választást.
Március 15-re bartosista forradalmat követelek a Milla rendezvényén!!!
8/10 anonim válasza:
Bartos möster vagy Dopeman nemtök mindegy mindketten nagy arcok! :D
9/10 Dick Esmen válasza:
Mert a Milla számára nem vállalható(és ezért a k.anyjukat).
10/10 Napkiraly válasza:
Lejáratták magukat a liberális senkiháziak, működött az ősi csalásuk a játékelméletből. A csópman meg együttműködött volna ha nem hasonló a szervezőkhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!