Nem, en azt mondom, h aki itt nem tud ervenyesulni, az kint se fog.
Mar mint, ha a mosogatast, a takaritast meg a tobbit nem vesszuk ervenyesulesnek.
Én szeretnék kinnt dolgozni egy kicsit, na meg világot látni is, de nem akarok emigrálni. Ugyanakkor zavar ez az egész húzzunk innen divat.
Egyetemen nem egy ismerősöm sző ilyen terveket. Lelépnek, majd degeszre keresik magukat, azt talán egyszer vissza jönnek, de lehet, hogy nem.
Őrület ez az egész.
Voltam pár évet. Nem volt rosz.Mert megérte.
De mostmár inkább itt maradnék.Ha lehet.
Akkor rá voltam kényszerülve. Nem mintha most olyan jól menne. De a lehetőség adott.Itthon is . Csak bele kell botlani.Vagy inkább meg kell találjon.
Mindig is optimista voltam és a végén mindig igazam lett.Eddig. Bár hullámvölgyek is vannak és messze nem ott tartok ahol szeretnék,de ettől függetlenül köszönöm szépen jól vagyok .Derüs és bizakodó a hangulatom. Anyagikatól és környezettől függetlenül.
"17:41-es, hol laksz, mit dolgozol?"
Németországban élek(München), programozó vagyok.
"Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!