Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy akarja Orbán elérni,...

Hogy akarja Orbán elérni, hogy 5,5 millióan dolgozzanak?

Figyelt kérdés

Tragikusnak tartja, hogy 2010-ben csak 3,8 millióan dolgoztak, de ebből csak 2,6 millióan fizettek adót, vagyis ennyien tartották el az országot.

Na de ha nincs hitel, ha nincs beruházás, ha stagnál a fogyasztás, ha le van dermedve az egész gazdaság, akkor miből gondolja bárki, hogy itt belátható időn belül 1-2 millióval többen fognak dolgozni, vagy netán adót fizetni? Ennél még a kommunista párthatározatoknak is több valóságalapjuk volt. Azokban voltak ilyen szép célkitűzések, meg ilyen mondatszerkesztések, hogy "el kell érni", "meg kell valósítani". Na de milyen eszközzel? Vagy ezt ne Orbántól már nem kérdezik a hívői?

[link]

2012. márc. 8. 21:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Bizony bizony,a könyvelők csodákra képesek,én már csak tudom.....
2012. márc. 11. 11:11
 32/35 anonim ***** válasza:

Szóban!

Amíg ilyen sokan elhiszik, ennyi elég is.

2012. márc. 11. 12:07
 33/35 anonim ***** válasza:
Semmi szükségem nincs könyvelői simlikre. Arra csak annak van igénye, aki nem képes magas szinten tartani egy üzemet vagy gyárat, vagy éppen a saját kisvállalkozását. Megint jött a látatlanban történő ítélkezés, ebben profik vagytok mindannyian.
2012. márc. 11. 13:48
 34/35 anonim ***** válasza:

Annak csak arra van igénye aki nem képes magas szinten

tartani egy üzemet....

-Annak van igénye,aki egyébként "magason tudna maradni",ha hagynának,és nem keserítenének meg a vállalkozásának már a kezdetét is.

2012. márc. 11. 14:46
 35/35 anonim ***** válasza:
Jó, lehet hogy igazad van, végtére is én már több mint 20 éve kezdtem, a termelés 99 % - ban export, a belső fogyasztás nem érint. Elképzelhető ha valamilyen tucatterméket gyártanánk itthonra akkor becsődölnénk mi is, de mivel nem ez van, így a saját fejemmel gondolkodom és írom ahogyan én látom.
2012. márc. 11. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!