Magyar politika?
Figyelt kérdés
Most lettem nemrég 14 éves és szeretném megtudni hogy Magyarországon milyen politikai pártok vannak (ha rossz szót használok azt írjátok le légyszíves). Melyik mit szeretne, melyik mit ígér és nektek mi a véleményetek róluk. Légyszíves írjatok értelmes válaszokat, mert meg szeretném érteni a magyar politikát, politikákat.2012. márc. 6. 23:08
11/15 anonim válasza:
""Most pedig lehet lepontozni, jó szokás szerint jöhet az "értelmiség"."" Ez nagyon jó!!! Egyetértek veled!!! Mostmár engem is lepontoz az "értelmiség".
12/15 doboszoli válasza:
kolopele!
Volnál szíves a "később" kifejezést konkretizálni?
Mert manapság, és a közeljövőben nem látok esélyt a fejlődésre.
Meggyőzhető vagyok, konkrétumokkal, nem lózungokkal.
13/15 anonim válasza:
én 3-4 évet mondok doboszoli. miért? csak a 1998-2002 jobb volt, mint az összes többi kormányzási ciklus azért
14/15 anonim válasza:
1998-2002 között még bőven lehetett érezni a Bokros-csomag hatását, tehát volt miből osztogatni. Úgy a szomszéd Mari néni is tud jólétet teremteni, ha van pénz.
15/15 anonim válasza:
Én többet mondok doboszoli, sajnos még vagy 10 év kell ahhoz a Fidesznek hogy nagyot változzon a helyzet. Viszont azok számára akik a kormánytól várják a csodát és maguk nem tesznek semmit azoknak nem lesz jobb soha. Olyan kormány nem lesz amelyik majd osztogatásba kezd. Ilyen volt már, tudjuk hová vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!