Szlovákiában van a Jobbikhoz hasonló párt, vagy olyan magyar szervezet, mint a Magyar Gárda, Véderő, Pax Hungarica Mozgalom?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 11:11
31/50 bumbi02 válasza:
Már miért ne férne meg a turul és a kereszténység együtt?
Na látod. Erről van szó.
El kéne döntenetek: ősmagyar Koppány-párti pogányok vagytok, vagy éppenséggel Szent István népe, és Mária Országának katonái... A legszebb mikor mindkettő egyszerre...
32/50 anonim válasza:
"Koppány-párti pogányok vagytok, vagy éppenséggel Szent István népe"
Árpád népe vagyunk. I. István ugyan olyan hazaáruló mint a mostani politikai elit. Vérontással térített.
33/50 anonim válasza:
Akkor viszont látásra, mehetsz másik országba. EZ ugyanis Szent István országa, ahol a pogányoknak nincs helyük. Mehettek a liberális gyűlöletkeltőkkel együtt, és vihetitek a bolsevikokat is. Aztán megalkothatjátok az "ideális államot".
34/50 anonim válasza:
"I. István ugyan olyan hazaáruló mint a mostani politikai elit. Vérontással térített."
Magyarellenes bérenc vagy.
35/50 anonim válasza:
Ja, én gyiktoltattam ártatlan magyarokat, csak mert nem vették fel a keresztény vallást, igaz? Gondolkodj ember!
36/50 anonim válasza:
A magyar egy keresztény elveket valló nép és aki mást mond az magyarellenes.
37/50 anonim válasza:
Jólvan, nem akarok veletek vitatkozni mert egy oldalon állunk... Annyi a különbség, hogy én istenben hiszek ti meg az egyházban.
38/50 anonim válasza:
A gyengeelméjűek kedvéért: ISTVÁN-nak köszönhetjük ,hogy még létezik olyan hogy MAGYAR!!!!
39/50 anonim válasza:
Amúgy ,mi az a szopánszkia????
40/50 anonim válasza:
MR.PARANOIA te 1 jóóóóóóó arc vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!