Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szlovákiában van a Jobbikhoz...

Szlovákiában van a Jobbikhoz hasonló párt, vagy olyan magyar szervezet, mint a Magyar Gárda, Véderő, Pax Hungarica Mozgalom?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 11:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
51%

"Miért? Nálunk is van."

Nekünk, jobbikos szavazóknak van nemzeti identitásunk, és van mire büszkének lennünk a több mint 1000 éves történelmünk folyamán. Ők mire legyenek büszkék? Az undormány országrablásukra?

2012. márc. 6. 13:31
 12/50 bumbi02 ***** válasza:
56%
Nektek Jobbikosoknak - legalábbis a hasonló vonalon mozgóknak mint te - olyan erős nemzeti identitásotok van, hogy egy csak magyar töriből zajló töri érettségin megbukna a fele banda..
2012. márc. 6. 13:40
 13/50 A kérdező kommentje:
Úgylátszik valaki nem látta a felméréseket, hogy mennyire nem is vagyunk iskolázatlan banda...
2012. márc. 6. 13:44
 14/50 anonim ***** válasza:

"Nekünk, jobbikos szavazóknak van nemzeti identitásunk, és van mire büszkének lennünk a több mint 1000 éves történelmünk folyamán. "

Érdekes, hogy ti jobbikos szavazók, kb. 5 éve rendelkeztek ezzel a hú de nagy nemzeti identitásotokkal, mióta kiszivárgott a feri beszéde. Azelőtt meg ciki volt az ilyesmi. Nem baj. Tartozni kell valahova.

2012. márc. 6. 14:18
 15/50 anonim ***** válasza:
29%
Hogy tud valaki büszke lenni 1000 éve történt eseményekre? Én pl. arra vagyok büszke, amit a magam erejéből értem el. A nacionalizmus azoknak való, akik semmire nem vitték az életben.
2012. márc. 6. 14:32
 16/50 anonim ***** válasza:
7%

Bumbi02, tudod érvelni tényekkel szoktak, és te nem bővelkedsz bennük... Vajon miért? :-)

Tessék, én adok bizonyítékot is hogy megcáfoljam az abszurd agymenésed.

http://www.youtube.com/watch?v=R8TwYWR7-Lg

2012. márc. 6. 14:49
 17/50 anonim ***** válasza:
49%

# 14

De jó nektek hogy mindent tudtok... Felcsaphatnátok ilyen médiumnak, az agyi szintetek megvan hozzá. Bizonyítékokat megint nem kaptam, csak újra az abszurd agymenés megy... Mivel nemzetérzelmű vagyok amióta az eszemet tudom, sosem voltam hazaáruló mszp, fidesz szimpatizáns, és mivel csak a Jobbik képviseli a nemzeti ideológiát, ezért szavazok rájuk. De te biztos jobban tudod...

2012. márc. 6. 15:00
 18/50 anonim ***** válasza:
45%

"Hogy tud valaki büszke lenni 1000 éve történt eseményekre?"

Azokra vagyok büszke,akik életüket áldozták értem, és a honért. Arra hogy magyarnak mondhatom magam, és a kultúrális örökségre.

2012. márc. 6. 15:04
 19/50 anonim ***** válasza:
LEGYEN???
2012. márc. 6. 15:18
 20/50 anonim ***** válasza:

"és a kultúrális örökségre."

Példának okáért?

2012. márc. 6. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!