Szlovákiában van a Jobbikhoz hasonló párt, vagy olyan magyar szervezet, mint a Magyar Gárda, Véderő, Pax Hungarica Mozgalom?
Magyar nyelv, és irodalom, tudományok, gasztronómia, történelem...stb
Azt pl. tudtátok hogy a mi őseink hozták be európába a mai ruhák elődjeit?
"Mivel nemzetérzelmű vagyok amióta az eszemet tudom"
Aztán ez számszerűsítve mennyi? 14? 15?
Bumbi02, tudod érvelni tényekkel szoktak, és te nem bővelkedsz bennük... Vajon miért? :-)
Tessék, én adok bizonyítékot is hogy megcáfoljam az abszurd agymenésed.
Akkor ti tanult Jobbikosok elmagyarázzátok nekem hogy az őskeresztényi Mária országa hogyan fér meg a turul madaras pogány magyarsággal? Mert egyszer egyik, másszor másik a hitvallásotok. Épp amelyik a téma.
Vagy, olyan jól tájékozott Jobbikosok (nem az összesre vonatkozik, mert tényleg vannak jóltájékozottak, de a 14-15 éves friss hazafiaktól falra mászok)a finnugor nyelvrokonságot miért van hogy 10ből 9szer genetikával akarjátok bizonygatni mikor az nem genetikai hanem NYELV rokonság?
Vagy miért tagadjátok a saját történelmünket? És próbáljátok hamisítani úgy mint az általatok sokat szidott románok vagy szlovákok.. Ki találjátok hogy 10 ezer éve itt vagyunk...
Miért nem vagytok tisztában több történelmi ténnyel is , miért nem tudjátok racionálisan nézni? Pl Trianon.
Tudod Mr. Paranoia, itt vagyok 3 éve az oldalon és már belefáradtam hogy hiába írok le 2 oldalas érvelést, akkor is megkapom hogy zsidóbérenc vagyok, kommunista, liberalista.. És ezzel söpritek el az érveket...
Voltam Trianon témakörü egész Kárpát medencére kiterjedő történelem versenyen.. 500 csapatból 25.ek lettünk. Azok akik meg Nagy-Magyarországos pólóba érkeztek, meg árpád sávos kendő volt nyakukba hát jóval mögöttünk végeztek, ha jól emlékszem 50-60 közt valahol..
"Tudod Mr. Paranoia, itt vagyok 3 éve az oldalon és már belefáradtam hogy hiába írok le 2 oldalas érvelést, akkor is megkapom hogy zsidóbérenc vagyok, kommunista, liberalista.. És ezzel söpritek el az érveket...
"
Üdv a klubban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!