Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik és Fidesz egyesülés...

Jobbik és Fidesz egyesülés lehetséges mondjuk Egységes Párt néven 2014-ben?

Figyelt kérdés
Azt mutatják az események, hogy van rá esély hogy a két párt egymásra talál..
2012. márc. 3. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

"még

az egyik párt egyes etnikumi

réteget kiakar rekeszteni a

politikából, addig a másik

próbálja azt etnikumi réteget a

társadalom hasznos tagjává

tenni."

Igen, a Jobbik a társadalom haszons tagjává akarja tenni a cigányságot, míg a fidesz nem tesz semmit hogy megállítsa az egyre jobban elmérgesedő gyűlölködést a két nép között. Ide nem szánalmas roma integráció kell, hanem radikális változás! Ne mondja nekem senki hogy a mostani út hasznára van bárkinek is, legyen cigány vagy magyar!

2012. márc. 4. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
5%

ma 18:34

Úgy gondolod a Jobbik megoldása lenne a célravezető, az csak ahhoz megfelelő, hogy idővel elkezdjék ölni egymást az egyenruhások és a megfélemlítettek. Akkor aztán az egész magyarság fasisztának lesz minősítve. Ki leszünk minden európai szervezetből téve, minden támogatást megvonnak tőlünk.

Végre igazolva kiabálhatják az érintettek, hogy megmondtuk mi, hogy a magyarok fasiszták, a fasizmuson kívül már csak röfögni tudnak, meg dagonyázni a moslékban. Jöhetnek ide a külföldi csapatok, hogy megmentsék a lakosságot, eladjanak mindent semmije se maradjon az országnak.

2012. márc. 4. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Szeretem hallani Jobbikosoktól azt a baromságot, hogy csak a JOBBIK MAGYAR, mindenki más nem...! Szerintem ilyeneket nem kell kommentálni. Pont a FIDESZ nem képvisel magyar érdekeket, amikor Orbán (is) takarodót mondott a Ruszkiknak, és az akkor kommunistáknak. És hozzátenném: A FIDESZ volt/lesz a legnagyobb kommunista ellenes,és a Magyarok érdekeit képviselik! Én sok mindenben egyetértek a Jobbikkal, de a szavazóik jelentős része miatt én szégyenlem magam....! A párt is erősebb lenne, ha nem lenne sok antiszemita, mocskolódó szavazójuk...! A kérdésre válaszolva Kedves Kérdező! Nem hinném. Véleményem szerint a FIDESZ egyedül fog nyerni 2014-ben, ha meg visszajönne az MSZP, akkor maximum az LMP-vel próbálkoznának tán, vagy esetleg, akkor jöhetne szóba a JOBBIK, hogy szem előtt tartsák, hogy inkább vissza jöjjön e az MSZP, vagy , hogy ezt elkerüljék, koalíciót kössenek..! Minden lehetséges.

És vannak azért közös gyökerük: Nem szeretik az MSZP-t, és Magyar érzelmű párt mindkettő...! Ez lehet, hogy elég lehet! Nem tudom megmondani!

2012. júl. 16. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

"A FIDESZ volt/lesz a legnagyobb kommunista ellenes,és a Magyarok érdekeit képviselik!"

Köszönjük, nincs több kérdésünk, de a magyar még mindig nem nagybetűs szó.

2012. júl. 16. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

Látom Kedves Utolsó nem nagyon tudtál belekötni, csak nyelvtanilag...! Nekem a Magyar MINDIG IS NAGY BETŰ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem sincs több felvetésem!

Üdv

2012. júl. 16. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!