Nem tök mindegy ki nyer 2014-ben?
Oké... "a pénzes tőkék irányítják az országot".
Hol szeretnél élni inkább: itt Magyarországon, vagy mondjuk Iránban (ahol talán még nem a a pénzes tőkék irányítják az országot)?
Én itt! ...és nem mindegy, hogy ki nyer 2014-ben!
""Sz1u válasza:
Neked mibajod Iránnal?
Komolyan ez már fóbia.
Persze minden csak aspektus és perspektíva kérdése.
Hiszen lehet hogy sok sok iráni meg nem jönne ide, sőt még a nagy Usa ba sem. Egyszerüen mert neki az a közeg a megfelelő, ot tud kibontakozni a spirizuális énje.
Mert tudod nem mindenki vágyik a fogyasztói társadalmak kiszámíthatattlan nyüzsgésére és ma már túlélezett küzdelmeire.
A kérdésre:
Remélem hogy nem a baloldal.
Abban igazad van, hogy a nagytőke áll a hátukmögött, de hidd el hogy kell a nagytőke. Az nem mindegy hogy miként fogadjuk be! Hogy mindent alájuk tolunk feltétel nélkül, és hadjuk a sajátjainkat alulmaradni és elengedjük a magyarok kezét, akik tevékenyek szeretnének lenni?
Vagy beengedjük a nagytőkét, de nem minden áron, és főleg nem a sajátjaink rovására.
22:57
"Neked mibajod Iránnal?"
Nekem semmi. Jó helyen van ott, ahol van. Ti akarjátok idehívni őket!
"Komolyan ez már fóbia."
Nem is tagadom! De Nektek nem olyan Gyurcsány, mint a Besenyő családban a Maaargit savanyúcukra?
"Persze minden csak aspektus és perspektíva kérdése.
Hiszen lehet hogy sok sok iráni meg nem jönne ide, sőt még a nagy Usa ba sem. Egyszerüen mert neki az a közeg a megfelelő, ot tud kibontakozni a spirizuális énje.
Mert tudod nem mindenki vágyik a fogyasztói társadalmak kiszámíthatattlan nyüzsgésére és ma már túlélezett küzdelmeire."
Egyetértünk (talán először)! Maradjanak is ott! Ám, ha a két (ill. három) ország közül (mondjuk USA & Magyarország vs. Irán) kellene választanod, akkor Te sem Irán választanád, abban biztos vagyok.
23:03 asmosys
"Nekem csak akkor tökmindegy, ha jól csinálja. Ha végre élhető országot rak össze, bárki, az Én kedvelni fogom."
Asszem' erre vágyom én is! (persze az is igaz, hogy ez a Orbán, vagy Vona féle vonallal kivitelezhetetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!