Nem tök mindegy ki nyer 2014-ben?
"Nem mindegy. Ha a Jobbik nyer, műveletlen antiszemiták és romagyűlölők kezébe kerül az ország, akik árpádsávos zászlót lengetnek, és rovásírásos táblák lesznek mindenhol, meg turul fészkel a kéményen
Ezt a kijelentést mire alapozod?
műveletlen?
Nem értelek.
"Egyetértünk (talán először)! Maradjanak is ott! Ám, ha a két (ill. három) ország közül (mondjuk USA & Magyarország vs. Irán) kellene választanod, akkor Te sem Irán választanád, abban biztos vagyok.
2× is voltam az USA ban, persze dolgoztam.
De nem jött be, valahogy az egész olyan rideg.
Persze Irán sem vonz.
Ha választhatnék, akkor Ausztrália.
23:23
"2× is voltam az USA ban, persze dolgoztam.
De nem jött be, valahogy az egész olyan rideg.
Persze Irán sem vonz.
Ha választhatnék, akkor Ausztrália."
No látod, látod... azért mégsem olyan rossz az a "karvalytőke". Nem tudom, hogy ki vagy (IgazMagyar, vagy Büszke, vagy...), mivel nincs kinn a "neved". Ausztrália nekem is a vágyaim netovábbja (de akárhogy is nézzük, az is a karvalytőke országa). Ha az USA Neked rideg volt, akkor Irán milyen lehet (mégha nem is jön be Neked, de Vona ezeket csalogatná ide megfigyelőnek).
Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenben (persze ne úgy, mint a Gyalog galoppban történt)... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!