Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tök mindegy ki nyer 2014-ben?

Nem tök mindegy ki nyer 2014-ben?

Figyelt kérdés
Ugyse mi, hanem a pénzes tőkék irányítják az országot... Mert ugye, akinél a pénz, annál a hatalom!
2012. febr. 17. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az orbán féle vonalat azt látjuk, hogy kivitelezhetetlen, de a Vona-félét még nem próbálták. Lehet, hogy bejönne.
2012. febr. 17. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mindegy. Ha a Jobbik nyer, műveletlen antiszemiták és romagyűlölők kezébe kerül az ország, akik árpádsávos zászlót lengetnek, és rovásírásos táblák lesznek mindenhol, meg turul fészkel a kéményen

Ezt a kijelentést mire alapozod?

műveletlen?

[link]

Nem értelek.

2012. febr. 17. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"Egyetértünk (talán először)! Maradjanak is ott! Ám, ha a két (ill. három) ország közül (mondjuk USA & Magyarország vs. Irán) kellene választanod, akkor Te sem Irán választanád, abban biztos vagyok.

2× is voltam az USA ban, persze dolgoztam.

De nem jött be, valahogy az egész olyan rideg.

Persze Irán sem vonz.

Ha választhatnék, akkor Ausztrália.

2012. febr. 17. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De kinek jönne be a Vona-féle vonal? Akkor jönne be, ha csupa terepszíngatyás, kopasz, bakancsos, nagyfülü embergyűlölő lenne az országban. Azoknak bejönne, lehetne cigányozni, zsidózni, de azért az mégis egy ország, ezt vezetni kellene!! Kilépni az EU-ból? Mert akkora nagyarcok vagyunk, hogy egyedül is megállnánk a helyünket a világban? Minden környező országgal szemben? Egy hisztérikus Morvai Krisztinával az élen, aki csak üres kirohanásokkal éget bennünket a világ színe előtt? Egy sík alkoholista Balczóval, akinek a mája már nyilván kiölti a hasüregét? Kikkel? Ki vezetné ezt a szegény országot?? Magyarszigetes félkegyelműek, vagy kik? És ki akar egy nacionalista országban élni a fentieken kívül? Egyetlen épeszű ember sem. A maradékkal meg mit csinálnátok?
2012. febr. 17. 23:27
 15/16 Sz1u ***** válasza:

23:23

"2× is voltam az USA ban, persze dolgoztam.

De nem jött be, valahogy az egész olyan rideg.

Persze Irán sem vonz.

Ha választhatnék, akkor Ausztrália."

No látod, látod... azért mégsem olyan rossz az a "karvalytőke". Nem tudom, hogy ki vagy (IgazMagyar, vagy Büszke, vagy...), mivel nincs kinn a "neved". Ausztrália nekem is a vágyaim netovábbja (de akárhogy is nézzük, az is a karvalytőke országa). Ha az USA Neked rideg volt, akkor Irán milyen lehet (mégha nem is jön be Neked, de Vona ezeket csalogatná ide megfigyelőnek).

Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenben (persze ne úgy, mint a Gyalog galoppban történt)... :)

2012. febr. 18. 00:43
 16/16 anonim ***** válasza:
NEM! Olyan országba szeretnék élni ,ahol csak a híradások végén esne szó belpolitikárol.Mert az azt jelentené, hogy minden rendben megy a maga útján.
2012. márc. 5. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!