Szerinted 2014-ben kormányzati szerephez juthat a Jobbik?
Remélem, hogy nem. Vannak ugyan jó ötleteik, de az egész programjuk szerintem megvalósíthatatlan, és tönkretenné az országot.
Pedro
de az egész programjuk szerintem megvalósíthatatlan"
Egyszer egy külön kérdést tettem fel, hogy ugyan emberek, valaki mesélje már el, hogy miért lenne az. Az eredményt gondolom sejti mindenki.
Azért mert a globális véleményhatalom (azok a multik akik uralják a az írott illetve televíziós, sőt, a netes médiafelületek 95%-át, azoknak nem érdeke, hogy a Jobbik kormányon legyen. Ezért elhintik ezt a propagandát, hogy a jobbiké megvalósíthatatlan. Goebbels óta pedig tudjuk, hogy ha egy elég nagy hazugságot elég sokszor ismételnek, akkor az igazsággá válik.
Hát igen, mostmár mindenki láthatja, hogy a Jobbik ellen is világméretű aljas judeokommunista összeesküvés folyik!
Pedro
Néhány előző kommentelőnek:
kormányzati szerep nem azt jelenti, hogy egyedül kormányoz.
Egy megfelelő partnerrel, aki engedi a jó elképzeléseiket, és kordában tartja a hülyeségeiket, el tudnám képzelni.
Bár a Jobbik hangoztatja, hogy nem lépnének koalícióra senkivel, de a hatalomért láttunk már pálfordulást.
"Azért mert a globális véleményhatalom (azok a multik akik uralják a az írott illetve televíziós, sőt, a netes médiafelületek 95%-át, azoknak nem érdeke, hogy a Jobbik kormányon legyen. Ezért elhintik ezt a propagandát, hogy a jobbiké megvalósíthatatlan."
Pedró meg be is nyeli, mint kacsa a nokedlit.
"Remélem nem. Elég sokszor és sokan megindokolták,hogy a Jobbik programja miért NEM megvalósítható. Olvasd vissza a régi kommenteket."
Minek? Semmi értelmeset nem írtak azokban sem, ahogy most te sem. Mindenki csak hápog ha rákérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!