Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megvan rá az esély, hogy...

Megvan rá az esély, hogy 2014-ben a DK lesz a kormánypárt és az ország vissza fog térni az európai integrációban résztvevő, nyugatbarát, liberális rendjére, a Fidesz és a Jobbik Észak Koreára hajazó tévútjáról?

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

"A DK azt jelenti, hogy Degenerált Kommunisták? :)"

Azt.

2012. márc. 2. 17:33
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

nicsak Pedro nem szereti a DK-MSZP-t?

azt hittem őket kedveli

2012. márc. 2. 20:21
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Eddig azt hittem hogy már túl vagyunk a nehezén (1945-1989, 1989-201?) de ha ez bekövetkezne ez a nép szembe köpné saját magát. Nem kérünk a kommunizmusból se a liberalizmusból elég volt a nemzeti értékeink üldözéseiből. Vissza a régi nemzeti hagyományokhoz! Ki az árulókkal az országból és győzzön a Jobbik!
2012. márc. 2. 20:42
 14/21 Shai-Hulud ***** válasza:

#20:21

Ez is bizonyítja, hogy ember vagy!

Mert tévedni emberi dolog. :-D

Pedro

2012. márc. 2. 20:43
 15/21 Sz1u ***** válasza:
0%

17:08

"Sz1u, esetleg van valami mondanivalód, vagy csak most jöttél a vigyorgóból?"

Nincs mondanivalóm. Minek? Inkább csak vigyorgok (a hülyeségen).

2012. márc. 2. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

"DK lesz a kormánypárt és az ország vissza fog térni az európai integrációban résztvevő, nyugatbarát, liberális rendjére" Ahhoz a rendhez, amely 2010-re úgy lezüllesztette az országot, hogy mi lettünk az EU sereghajtója? 2010-ben teljesen kilátástalannak tűnt az ország helyzete, egyszűen az ország Gyurcsány és bandája kormányzása idején teljesen lezüllött.

Egyszerűen nem lehetséges! Az a szomorú, hogy pont ezek a formációk, és a baloldali eszméken élősködő ultragazdagok, fosztják meg az országot attól a lehetőségtől, hogy egy valódi baloldala legyen, és az ilyen Gyurcsány és Bajnai féléktől elfordulva szavaznak a Jobbikra rendes baloldali szavazók, mert a baloldalt teljesen lejáratták. Mindenkit el kellene tiltani a kormányzástól, aki a 2002 és 2010 közti kormányzásban érintett volt, aki bizalmat szavazott 2006-ban Gyurcsánynak, és teret engedni egy új, valóban baloldali párt létrehozásának. Egy olyan baloldali pártnak, amely nem tartja megvetendőnek a magyar érdekek képviseletét!

És végképp, semmi helye a magyar politikában egy olyan embernek, aki az országról belső körben csak "q..va országként" beszél.

2012. márc. 2. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

A DK-nak ahhoz is nagyon kellene kapaszkodnia, hogy egyáltalán megugorja a parlamentbe való 5 százalékos bejutási küszöböt. Arra sem fogadnék, másrészt ha be is jutna, senki nem állna velük szóba, mindenki elhúzódna még a közelükből is, mint a pestisesektől.

A DK levitézlett, demagóg, hülyék gyülekezete, nem ellenszere a Fidesznek. Sőt, a Fidesz csak profitál abból, hogy a Böszme továbbra is a politikai porondon maradt.

2012. márc. 3. 09:48
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Én szurkolok a liberális eszméknek, még ha Gyurcsánynak konkrétan nem is :)
2012. ápr. 7. 18:16
 19/21 Krisztaanyu válasza:
Már a kérdés feltevésétől hányingerem lett. remélem,soha nem kerül rá sor.Attól, hogy valaki kiábrándult egy pártból, az nem jelenti azt, hogy a másik - előző szarra- szavaz.Már bocs, hogy vulgáris vagyok. Sőt még hirtelen baloldali sem lettem, és soha nem is leszek. Mindig jobboldali leszek, mert utálom azt a baloldali nyavajgást, amit lerendeznek a maszop szimpatizánsok. Kb. arról szól, hogy segítsetek rajtam, mert szegény vagyok. De tenni ellenne, na azt nem. Amúgy a jelenlegi kormányról is megvan, a nem túl hízelgő véleményem, de attól soha nem szavaznék se a DK-ra, se a maszopra.
2012. szept. 25. 19:32
 20/21 anonim ***** válasza:
A DK túl kicsi ahhoz hogy kormányzó párt legyen. Viszont egy baloldali összefogásban már lehet hogy sikeres tud lenni.
2012. szept. 26. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!