Szerintem is nagyformátumú politikus, és nagy ember, ő biztos bekerül atörténelemkönyvekbe. És ő tényleg a szívén viseli Magyarországot és az erényt. Irígyek szerintem, akik kitalálják, akik szajkózzák, azok meg csak buták.
De: legkiráLYabb.
2012. márc. 1. 16:15
2/21 anonim válasza:
és: legjoBB
2012. márc. 1. 16:15
3/21 anonim válasza:
Mert egy senkiházi.
2012. márc. 1. 16:17
4/21 anonim válasza:
Igen, ezért mit előző írt. Senkiházi= nem rokona, nem ismnerőse egyik nagy oligarchának sem. A régieknek, Apróéknak. "Khííjjezz??!!" hallom ahogy mondják - Kijjez a shenkiházi, kinekünk dirigál? Mitkébzell??"
2012. márc. 1. 16:24
5/21 anonim válasza:
Bem csak apróéknak nem rokona, hanem a magyarságnak sem. Ez egy jött-ment földönfutó élősködő.
2012. márc. 1. 16:28
6/21 anonim válasza:
Nem támogatom a királyokat. A "kirájokat" még kevésbé.
Lehet, hogy vannak, akiknek ő a "legjob". Megértem miért. Nekem elég rossznak tűnik.
Aki a 200 fokos, a 150 fokos, és a 100 fokos vaskályhát ölelgette, kétségtelen, hogy az utolsót fogja a legjobbnak tartani. Ha képes még véleményt mondani.
2012. márc. 1. 16:31
7/21 anonim válasza:
Bem sem volt rokonunk, de mégis jótevőnk.
Hülék mindenütt vannak, és azok írkálnak legszorgalmasabban, meg leghangosabban beszélnek.
Érzik, hoyg szorul anyakuk körül a hurok, azért.
Lényeg, hoyg aki szavazni megy, az legyen normális.
2012. márc. 1. 16:33
8/21 anonim válasza:
az a baj ,hogy nem csak te hiszed királynak ö is annak hiszi magát
2012. márc. 1. 16:35
9/21 anonim válasza:
Lehet őt senkiházizni, vagy bárhogy szidni, de azt ne felejtsétek el, hogy attól függetlenül, hogy milyen ember: többre vitte mint itt bárki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!