Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lécci soroljátok fel, hogy...

Lécci soroljátok fel, hogy mért gyűlölitek a FIDESZ t! (? )

Figyelt kérdés
Ne azt írjátok, hogy mert zsidók meg ilyesmi, hanem, hogy, mit csináltak rosszul.
2012. febr. 27. 22:07
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
5%
Senkinek az adózott pénzét nem fogja elvenni egyetlen kormány sem, ha mégis ilyen terv lenne (nem lesz) a külföldi bankszámlákhoz akkor sem nyúlhatnának. A "zsíros" keresetekből be van fizetve a mindenkori adó és járulék, tehát itt is mellélőttél. A magánnyugdíjakat pedig nem lenyúlták, de ebbe nem megyek ismét bele. Eddig sem vettem igénybe az ALANYI jogon járó támogatásokat, mind ment alapítványoknak, sőt még annál is több. Hiába is örülnétek annak ha tönkremennének a nagyvállalkozók, ez nem fog összejönni. Nem azért dolgozik az ember egy életen át, hogy tönkretegyék, ezt még az általam igen utált jobbik sem tenné. Nem valószínű hogy a tisztességesen adót fizető, értékteremtő, több száz ember biztos megélhetését biztosító cégeket, gyárakat akarnák ők is ellehetetleníteni, hogy minél több munkanélküli is legyen ráadásul. Az ország nem saját maga ellensége. Ez a rosszindulat pedig már magyar szinten is kicsit sok kezd lenni. Ott a lehetőség mindenki előtt, nem a mások életével kellene foglalkozni ennyit. Most pedig megyek, fél tízkor egy újabb befektetővel tárgyalok. Majd este visszanézek, milyen okosságokat írtok még.
2012. febr. 29. 08:56
 32/39 anonim ***** válasza:

"-Akinek X millió forinton túli magánvagyona van,azt az állam egyszerűen elkobozná (lásd nyudíjpénztár)"

Akinek ma egy nagyvárosban van egy saját tulajdonú hitelmentes lakása, az már sokmillió forintos magánvagyonnal rendelkezik. Persze, ha pl. X egy 3 jegyű szám, akkor tényleg a felső tízezerről beszélünk.

Mi történne? Mind megszívnánk. Kevesebb működő tőke jönne az országba és sokkal rosszabb feltételekkel. A tőke nem kedveli a kiszámíthatatlanságot. A zárójelben említett mnyp-s lenyúlás is ilyet eredményezett, csak kisebb mértékben, mint a gazdagok vagyonelkobzása esetén történne.

"-Fordulna a kocka,egy jó zsíros fizetést úgy megcsapolnának,hogy abból alig maradna a delikvensnek valami."

Meglehetősen szűk réteget érintene. Az igazán tehetősek nagy része nem fizetésből él. Azt a játékot más szabályok szerint játsszák. Kb. olyan, mintha hoznának egy szabályt, hogy mostantól tovább zöld a lámpa a gyalogosoknak. A légiközlekedést nem igazán befolyásolná.

"-Hogy, a tehetős családok nem kapnának a gyerekek után semmit (old meg magad alapon)"

Az lenne a szép pálfordulás a FIDESZ-től. Nagyon helyes döntés lenne, de nem az igazán jómódúakat érintené, hanem a középosztályt.

2012. febr. 29. 09:54
 33/39 anonim ***** válasza:
mert a hatalom bebiztosításáért vannak és nem a magyarországi emberek képviseletéért, amiért nem kevés fizetést kapnak
2012. febr. 29. 11:18
 34/39 anonim ***** válasza:

Kolopele

"Senkinek az adózott pénzét nem fogják elvenni,egyetlen kormány sem"

-Várjuk ki a végét....

"A zsíros keresetekből be van fizetve a mindenkori adó,és járulék..."

-Itt valószínüleg nem értetted a feltevésemet.Mondom ha,mégjobban megcsapolnának az extra jövedelmeket,felemelve az adót.

"A magánnyugdíj pénzeket pedig nem lenyúlták..."

-Akkor hol van kedves Kolopele?Hol van annak az embernek a pénze,aki százezreket fizetett be,és forintokat,vagy semmit kapott vissza?És hová csorgott?Kőkemény milliárdokról van szó,nem pár millióról.

"Nem valószínű,hogy tisztességesen adót fizető,értéktermelő,többszáz embernek biztos megélhetését biztosított cégeket,gyárakat akarnának ellehetetleníteni.."

-Egyenlőre nem.Ehelyett tisztességesen dolgozó,adót fizető,járulékokat fizető munkavállalókat lehetetlenítik el a bérük megcsapolásával.De bízunk benne,hogy ez már nem tart olyan sokáig,és azoknak a nyúzása kezdődik,akiknek van miből betenni az állam kasszájába.Nem kell ezen úgy felháborodni,mert ez lenne a helyes,és nem az ami most van.

2012. febr. 29. 11:32
 35/39 anonim ***** válasza:
5%
Rendben van, felőlem emeljék az adókat, legyen belőlük még több, legyen ahogyan kívánod. De legyen mindenkinek ugyanannyi, nem kellenek megkülönböztetések. Legyen az adó mértéke mondjuk 40 %. Viszont ez vonatkozzon a keveset keresőkre is, hiszen általában nem véletlenül keres valaki többet, valaki kevesebbet. Aki többet keres, az eddig is több adót fizetett, erre magadtól is rájöhetnél. Megnézném hogy mit szólna az aki 100 ezret keres ha levonnának tőle 40 % - ot. Fals az elméleted, valahogy erősen jobbikos felfogást tükröz. Tudod, ha azokat akarnák megcsapolni, akik az adók, járulékok tetemes részét fizetik az államnak, majd kevesebbet vallanának be, embereket küldenének el, több lenne a fekete munka, volna aki kivinné az egész céget külföldre, mert minek erőlködjön egy olyan országban ahol elveszik azt amiért megdolgozik. Ezt az utolsó mondatomat valószínűleg kevesen fogják felfogni, de már megszoktam.
2012. febr. 29. 22:05
 36/39 anonim ***** válasza:

kolopele:

Ajánlom figyelmedbe Bill Gates-t. Bár, gondolom neked ő is csak egy csóró tehetségtelen alak. És gondolom ezt a választ is leszedeted.

2012. febr. 29. 22:35
 37/39 anonim ***** válasza:
10%
Mikor mondtam én ilyet hogy Bill Gates egy tehetségtelen alak? Szerintem soha. A válaszaid leszedéséhez pedig semmi közöm. A rólam kiírt kérdéseket sem én töröltettem le soha. Valaki más, szerintem a moderátorok, nem szeretik amikor szidalmazásba csap át egy beszélgetés, vagy sértegetésbe.
2012. febr. 29. 22:44
 38/39 anonim ***** válasza:

kolopele:

Megint nem vagy képben, de nem baj... megszoktuk. Nézz utána, mit mondott a fent említett úriember az adózásról és az adórendszerben elfoglalt helyéről.

2012. márc. 1. 09:02
 39/39 anonim ***** válasza:
Külföldi bankszámlákhoz nem nyúlhatnak..majd fognak.Most azzal melegítenek,hogy a külföldön szerzett jövedelmeket is megakarják adóztatni.Szerintem ebből az fog kisülni,hogy a kinti bankszámlákba is törvényesen belenyúlhatnak majd,hiszen a tulajdonosa magyar állampolgár.
2012. márc. 2. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!