A fidesz mikor hagyja már abba, hogy ha szóba kerül a 47ezer akkor máris azzal védjék magukat, hogy még mindig jobb mint a 28500? Szándékosan vezetik félre az embereket. A kettő nem ugyanazért jár.
"A fidesz mikor hagyja már abba, hogy ha szóba kerül a 47ezer "
Majd ha nem kerül szóba a 47 ezer, akkor nem fog védekezni. Mi a f*sznak kell cibálni az oroszlán bajuszát?
Kihullik a férgese? Kíváncsi lennék h akkor is ezt mondanád e ha megszűnne a munkahelyed és utána meg azt mondanák h nem kapsz semmit, csinálj amit akarsz.
Bírom az ilyen ultra b*rom embereket. Minek még több rendőr, h 8an álljanak a trafi mögött?
Gondolkodj mielőtt baromságokat beszélsz...
Persze, hogy nem ugyanaz a kettő. De azt nem mondhatja, hogy ennyi a mi minimálbérünk.
Egyébként én már régóta nem értettem, hogy egyesek miért kapják a segélyt évekig a semmire. Pár éve megcsinálta egy polgármester, hogy behívta közmunkára a segélyeseket, és országos botrány lett belőle. Az mondták alkotmányellenes. Most nem az?
Pedig szerintem igenis be kéne hívni a munkanélküli segélyt kapó embereket néha egy kis fűkaszálásra, vagy hólapátolásra. Persze nem napi 8 órában egész hónapban, mert arra igenis nevetséges ez a pénz.
Egyébként szerintem feleslegesen túl van lihegve ez a dolog. Amennyi munkanélküli van, hol lesz szerintetek ennyi közmunka?
"Szerintem a 4-s ironizált. Vagy nem? "
Esküszöm elnézve nagyon sok ember tényektől elrugaszkodott nyavalygását, néha jó lenne komolyan megtenni amiket írtam. Lenne egy olyan 5-10 év eszetlenül vad időszak (arra kellene a több rendőr), de utána tuti jobb lenne. A valóságtól ez a "megoldás" sincs jobban elrugaszkodva, mint kilépni az EU-ból, megtagadni az államadósságot, hagyni, hogy eljöjjön a csőd, vagy további hitelekből látszat-jólétet varázsolni. Drasztikusabb, azt elismerem. Igen: lehet, hogy én is a darálóban végezném.
örülj, hogy ennyit kapsz a semmiért...
Nem a semmiért kapján. Az én munkahelyemen (iskola) nagyon tisztességesen takarít a közmunkás. U.a. a munkát végzi, mint a többi takarító. Fele annyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!