Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz mikor hagyja már...

A fidesz mikor hagyja már abba, hogy ha szóba kerül a 47ezer akkor máris azzal védjék magukat, hogy még mindig jobb mint a 28500? Szándékosan vezetik félre az embereket. A kettő nem ugyanazért jár.

Figyelt kérdés

1:20 körül

[link]

Mert nem annyi:

[link]

Még ők csökkentették.

2012. febr. 27. 12:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Amennyi munkanélküli van, hol lesz szerintetek ennyi közmunka?"

Nono! Nehogy egyszer azt olvassunk:

"Vendégmunkásokat kölcsönöz Kínának a Magyar Kormány".

2012. febr. 27. 14:56
 12/23 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

A kérdésre reagálva nem tudnak mást mondani mint hogy ezt a 28500 forinthoz képest értették, mert ez az igazság. Valóban félrevezetik a népet szándékosan, de nem a Fidesz hanem az ellenzék.

Miért is?

2012. febr. 27. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Abszurdisztán én így szeretlek!
2012. febr. 27. 16:31
 14/23 anonim ***** válasza:

"Lenne egy olyan 5-10 év eszetlenül vad időszak (arra kellene a több rendőr), de utána tuti jobb lenne. "

Ha te lennél az első, akit az éhezők agyontaposnak,utána tuti jobb lenne.

2012. febr. 27. 19:31
 15/23 Sz1u ***** válasza:
58%

14:46 Kolopele

"Legalább van munkája"

A mai világban ez már dícséretes.

"Attól hogy közmunka még normálisan el kellene végezni mindenkinek"

Egyetértünk! Mint minden munkát...

"A kérdésre reagálva nem tudnak mást mondani mint hogy ezt a 28500 forinthoz képest értették, mert ez az igazság. Valóban félrevezetik a népet szándékosan, de nem a Fidesz hanem az ellenzék."

Lehet, hogy ahhoz képest értette Matolcsy (bár nem látok a fejébe), de (okos Selmeczy Gabi szavaival élve) ne hasonlítsuk már össze az almát a körtével. Még Matolcsy se! Tudod pont ebben van a Fidesz (időleges) sikerének a lényege, hogy tudják hülyíteni, ill. hülyének nézni az embert. Anno, én is beleestem ebbe a csapdába.

Tudom azt is, hogyha betámadnak, akkor automatikusan védekező állást foglal el az ember. De azért ne ragaszkodjunk már foggal-körömmel egy nyílvánvaló butasághoz...

2012. febr. 27. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

"Attól hogy közmunka még normálisan el kellene végezni mindenkinek."

Elég baj az, ha normálisan elvégzik a közmunkások ugyan azt a munkát félpénzért, mint amit az állandó dolgozó dupla annyiért!Mit képzelsz , már önbecsülése se legyen az embernek?!

Képzeld, voltam közmunkás, ugyan azt a munkát végeztem, amit a régi, velem megegyező beosztású dolgozók, csak épp fele annyiért.Mi közmunkások azért lettünk felvéve, hogy olcsón megcsináljuk, amit a régi , lusta "férgesének" kellett volna,de míg mi közmunkások dolgoztunk helyettük, addig ők kényelmesen döglődtek.Hát, tudod, mikor mégegyszer!Tőlem fillérekért minőségi munkát az várjon, akinek két anyja van!Sem rabszolga, sem csicska nem vagyok!Ha foglalkoztatni akar, fizessen normálisan,ha meg nem telik rá, akkor legalább az elvárásaiból vegyen vissza!A pofátlanság, aljasság legmagasabb foka amit itt egyesek megengednek maguknak!

Persze, ezt egy jómódú vezető máshogy látja annak pont az a lényeg, hogy minél több bőrt nyúzzon le az emberről.Hát, nyúzza azt, aki csinálta.

2012. febr. 27. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:
"ezt egy jómódú vezető máshogy látja annak pont az a lényeg, hogy minél több bőrt nyúzzon le az emberről" Remélem nem rám céloztál, mert ha valaki akkor én nem húzom le az embereket, éppen ellenkezőleg. Abban meg semmi kivetnivalót nem találok ha segély helyett dolgozni kell, igaz nem sok pénzért, de így is többért. Közben meg lehet munkahelyet is keresni, hiszen elvileg azért lesz valaki közmunkás mert nincs munkája. Addig is tud dolgozni és biztos meglesz az a munkahely is. Vagy tényleg ennyire rosszul gondolkoznék?
2012. febr. 27. 21:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy bárki, bármit válaszol erre a kérdésre, lepontozzák? Mi lenne a jó válasz?

Kolepele:szerintem nem körülötted forog a világ.

2012. febr. 27. 21:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Valóban nem, de nem is én vagyok az aki pontozgat. Ebből én már kinőttem.
2012. febr. 27. 21:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Egy tv-műsorban hallottam,hogy Orbánt és bandáját csak fegyverrel lehet eltávolítani.Egyet értek vele,és a DRAGUNOVHOZ is.
2012. febr. 27. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!