Lécci soroljátok fel, hogy mért gyűlölitek a FIDESZ t! (? )
http://www.youtube.com/watch?v=kRCgvmmW0a8
Ezt nézd meg és mérlegelj!Mi Viktor ehhez az emberhez képest?
ma 22:34 "A fidesz jobboldali, az az nem lehet a szemére vetni hogy jobboldali politikát folytat. "
Bár jobboldali lenne! Valójában szimpla elvtelen hatalmi koncentrátum. Bár jobboldali politikát folytatna! Azt nem vetném a szemére. Ehhelyett
-a gazdaságpolitikában államosító kommunista;
-a szociálpolitikában vadkapitalista;
-a kultúrpolitikában elborult nacionalista;
-a hatalompolitikában személyi kultuszra építő abszolutista;
-a külpolitikában szánalmas durcás kis hülye;
mindent összevetve meg arrogancia és a dilettantizmus durva keveréke, amivel már majdnem két éve boldogítják az országunkat.
Mit csinált rosszul? A 13 évig gyűjtött magánnyugdíjpénztári vagyon lenyúlását és eltapsolását. Egy marionettbábú beültetését a köztársaságelnöki pozícióba. Az alkotmánybíróság megszállását. A választójogi törvény saját céljai szerinti alakítását. Egy kukába való alaptörvény elfogadását. Egy egykulcsosnak látszó, de valójában az egykulcsos és a többkulcsos adó hátrányait ötvöző adórendszert. A minimálbér emelését, hogy a kisvállalkozókat a feketegazdaságba kényszerítse. Rengeteg mindent, reménytelen felsorolni.
"Ne azt írjátok, hogy mert zsidó"
Ne aggódj ezt nem írja senki, mert a válaszadók 3/4-e is az.
Ha beletrafáltam, akkor lehet lepontozni!
" ma 23:04
Vadliberális mércével igazad van.
"Nekem cigány ne legyen miniszterelnököm sohaaaaaa!!!!!!"
Igen ez alapvető dolog lenne. Mert hát ugye ne rekesszük ki őket, de azért az mégis túlzás ha egy országot idegen kormányoz. Én sem megyek Kambodzsába elnöknek és mondom meg mi a jó a kambodzsaiaknak.
"kolopele: Mi van? Viktor csinálta kölykeid???"
Ki más?
"kolopele válasza:
Ilyet még nem írtam egy év alatt, mert jóval többre tartom magamat annál, de woar, te egy eszméletlen nagy paraszt vagy! A való életben ezt nem úsznád meg, abban biztos lehetsz."
Mért? Lecumiznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!