Előző rendszerben felnőttek! Számotokra szimpatikus volt a kommunista ideológia, amikor először tanultatok róla úttörőtáborban, iskolában, vagy már alapból hülyeségnek tartottátok?
Kitalálták azt maguknak az elvtársak.
Azt ígérték már a nagyapámnak, hogy dolgozzanak majdnem ingyen, legyen elég a 3.60-as kenyér, majd az unikának jobb lesz.
jelentem, nekem sem lett jobb.
Kommunista szombaton (= ingyen) megépítették a sportpályát a dolgozók.
Sportoltak rajta.
Aztán jött a rendszerváltás, és a párttitkár megvette a gyerekének házhelynek.
Valakinek azért csak jobb lett, ugyi....
"szép színes hazugság az egész???"
Te komolyan nem érted hogy nem a Marx által leírt társadalmat valósították meg? A világ legszentebb eszméjéből is csak az valósul meg amit az emberek megvalósítanak!A Sztálini diktatúra se nem szocializmus se nem kommunizmus volt!
"Te komolyan nem érted hogy nem a Marx által leírt társadalmat valósították meg? "
Szerintem TE nem érted, hogy ezt nem kötötték az orrunkra...
Komolyan meg vagyok döbbenve, hogy milyen nagy népszerűségnek örvend újabban ezen az oldalon a kommunizmus... Csak ennél a kérdésnél legalább öten írták, hogy milyen csodálatos.
Anno néhány éve a jobbik és a nácizmus volt ugyanígy.
Tényleg igaz, hogy mindig a legkisebb tábor a leghangosabb...
14-es ennek az a lényege, hogy mindig amilyen oldali kormány van hatalmon, azt kell utálni, és az azzal ellentétes oldalú szélsőséget kell imádni.
Amíg MSZP kormány volt, addig a jobbik, hitler, meg a nácizmus volt a menő, most meg, hogy a Fidesz van kormányon, a kommunizmus meg Kádár a menő, meg időnként beír valami munkáspárt 2006-os aktivista pár hülyeséget egy-egy kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!