Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem igazságtalannak...

Nem dávid kérdése:

Csak én érzem igazságtalannak a kötelező biztosítást?

Figyelt kérdés
10éve vásároltan új autót. Azóta használom, vigyázok rá sose volt törve. 10éve becsületesen fizetem az adókat utána. Most szeretnék megválni tőle hogy vegyek egy ujjat. De az a kérdésem hogy amit 10évig fizettem kötelező biztosítást abból miért nem kapok vissza pénzt ??????? mert ugye jogos hogy fizettem 10évig ha balesetet okozok akkor a biztosítom fizet de nem okoztam semmilyen balesetet.
2012. febr. 23. 14:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
53%
Elképesztő egyesek fejében milyen sötétség uralkodni. Hasznos lenne, ha pénzügyi alapokat oktatnának már talán általános felsőben,de középiskolában mindenképpen!!!
2013. máj. 18. 22:06
 32/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a 31-es választ lepontoztam, de inkább fel kellett volna. (Visszaolvastam közben a válaszokat :)))
2013. máj. 18. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!