Miért szaporodott meg mostanság a kisboltok kirablása? Hogy lehetne védekezni ellene?
Az álltalános gazdasági helyzet romlása!
Védekezni?
A gazdaság élénkítése, munkahely teremtés.
" A szigor jelen esetben semmit nem ér"
Ugyanis, szigorral csak azokra lehet hatni akiknek van mit félteni!
A Fidesz hatásos módszert talált ki a jövő évtől. Kisboltok sokasága szűnhet meg az új törvény miatt. Ahol élelmiszert árulnak,ott semmilyen vegyszert nem lehet majd árusítani! Sem szappant,sem mosogatószert,vagy borotvahabot!
A környékbeli kiskereskedőktől hallottam.
Ha nem lesznek kisboltok,nem lesz mit kirabolni.
Ovinak valami egészségügyi fóbiája van?Hadjáratot indított a cigi ellen(mondjuk , ez engem nem zavar, csak megjegyzem), chipsadó, most meg kitalálja ezt a marhaságot, hogy élelmiszer mellett nem lehet vegyszert árulni!Érdekes, évekig nem lett ettől baja senkinek.a kisboltokban nem szokták a kenyér közé pakolni a domestost, kis helyen is normálisan el lehet különíteni az árukat.Ebből a szempontból a multik épp hogy veszélyesebbek lehetnek.A kisboltban ugyanis belátja aboltos az egész üzletet, ha valaki a kaja közé rakja a vegyszet, azonnal visszatud mindent tenni utána helyére, de a nagyobb üzletekben előfordul, hogy kosárba tesz valamit a vásárló, aztán menet közben meggondolja magát , hogy mégsem kell és beb@ssza a vegyszert, vagy a cipőt oda, ahová épp neki tetszik, akár az élelmiszerek közé.Nem egyszer találtam már a csokik közt dezodort vagy újságot, a ruházati részen meg felbontott cukros zacskót(van, aki vásárlás közben jóllakik..).
OV sorra ellehetetlenít mindent.Most valami okból a kisboltok következnek, hogy lehetőleg az se legyen.
Lám, a politikusok életében is van elérhetetlen luxus, a gondolkozás.
Tökmindegy, akkor majd jönnek a nagyboltok, mega "klánok"
Lesz itt Los Angeles :D:D
"A Fidesz hatásos módszert talált ki a jövő évtől. Kisboltok sokasága szűnhet meg az új törvény miatt. Ahol élelmiszert árulnak,ott semmilyen vegyszert nem lehet majd árusítani! Sem szappant,sem mosogatószert,vagy borotvahabot!
A környékbeli kiskereskedőktől hallottam.
Ha nem lesznek kisboltok,nem lesz mit kirabolni."
Na így keletkezik az "Urbanlegend"!
Dohányárusításon szigorítanak, semmi máson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!